petice proti 7.výzvě OPPA, která znemožnila spravedlivé posouzení

Radka Votavová, Fokus Praha

/ #26

2014-11-26 21:12

Dobrý den všem,

já už tedy jen stručně naše zkušenosti - 9.září jsme přijali informace a výzvu k něčemu, co bude opravdu dobrodružné, na semináři pro žadatele si to potvrdili, dobře se na pondělí 29.9. připravili (ano, byl to nepříjemný víkend, kdy mě rodina nenáviděla, ale i předchozí pracovní týden, kdy projektový záměr a strategie vznikaly). S adrenalinem vysoko nad hranicí snesitelnosti jsme se s kolegyní zamkly v kanceláři a naleštily tlačítka ctrl v, ctrl c. V 9:00:16 jsme založily žádost a strategicky si rozdělily práci - nejdřív název, pak validace a zatímco se jedna prokouše realizačním týmem a rozpočtem, což jsou na kliky nejnáročnější partie, druhá vloží veškerý zbytek. Super strategie - nakonec jsme finalizovaly před výpadkem 13:46:18. Adrenalin se během dopoledne zklidnil a mezi čekáním na další klik jsme si i výborně popovídaly (já dokonce tančila :-)) Listinnou podobu jsme ale doložily až někdy koncem týdne, proto máme jedno z nejvyšších registračních čísel.

Tak už se nevztekejte a pusťe do té naší finančně podhodnocené oblasti alespoň někomu nějaké peníze. Jde přece v práci nás všech o pomoc potřebným a ne o prohry a vítězství, no ne? Vztekat jsme se měli 9. září a ne až po neúspěchu (když už).