Zajištění základních podmínek pro výuku dětí ZŠ Černošice

Nepřihlášený uživatel

/ #23

2014-11-25 21:27

Dobrý večer,

rád bych promluvil směrem k organizátorům této petice: pokud přehlédnu fakt, že v této době se již do debaty vložila školská rada, která by měla (dle informací na schůzce s rodiči) zkonsolidovat zaznělé připomínky a předložit je k vyjádření dotčeným stranám, tak musím ale zdůraznit, že zvolená forma tohoto webu "Petice24" neumožňuje vyjádřit negativní postoje, pouze podepsat tuto petici. Ale dle mého názoru by mělo jít hlavně o to, shromáždit informace, jak se i jiní rodiče staví k situaci ve škole, nejen ti, kteří jsou ochotni podepsat tuto petici (tedy alespoň jsem doufal, že Vám o to jde). Vezměte tedy prosím v potaz, že tato platforma je nereprezentativní a nevypovídá o celkové náladě mezi rodiči. Já např. souhlasím s tím, aby se situace zlepšila, ale na druhou stranu jsem si velice dobře vědom toho, že situace v černošické škole nevznikla v posledních dvou měsících, a zásadně podporujuji myšlenku nechat vedení "v ochranné lhůtě" dokud si nesednou ty odchody a příchody učitelů a dokud se situace "neuklidní", do té doby bych velmi doporučoval "nehoupat s loďkou" a nechat vedení, ať ukáže svůj potenciál tyto letité problémy vyřešit. A že to není úkol na pár měsíců, je snad nasnadě...