Zajištění základních podmínek pro výuku dětí ZŠ Černošice

Nepřihlášený uživatel

/ #18 Re: Re: Re: Lucie Janášová

2014-11-24 22:41

#15: Alena Srbova - Re: Re: Lucie Janášová 

Dobrý den,

zde naleznete veškeré činnosti,které paní ředitelka vykonává.http://www.csm-praha.cz/cs/rndr-jana-markova/

Paní ředitelku,naleznete ve škole pouze pondělí a čtvrtek,kdy vyučuje čj na 2.stupni na což,dle jejího vzdělání, nemá aprobaci.I na to jsme se ptali ŠR,čekáme na odpověď.

Máte pravdu v tom, že je to otázka toho, co kdo očekává.Já jsem zastáncem klasického známkování, ale jinak proti změnám, které budou k užitku, nic nemám.Pro mne je nejdůležitější,aby mé dítě umělo základní věci spočítat bez kalkukačky a tudíž používalo svůj vlastní mozek . Aby četlo knihy a používalo k tomu svojí fantasii.Takže opět mozek.A vědělo,kde se píše jaké i/y.Co se týká informovanosti a orientace žáků,musím říci,že děti se díky počítačům orientují  a informují velmi dobře.Rozhodně lépe,než my v jejich věku.A otázka logického myšlení je spíše dětem buď dána nebo ne.To posuzuji dle svých dětí,jeden ho má lepší a druhý horší.

Naše škola byla vždy nejlepší v okolí a rozhodně je oproti např.škole v Dobřichovicích a Radotíně napřed.Tyto školy například ještě stále nemají zavedený program Bakalář,tudíž se rodiče spoléhají pouze na žákovské knížky a třídní schůzky.

A ještě odpověď  na nezvládání práce na počítači:Já sama jsem byla svědkem,kdy na setkání zástupců z řad rodičů dětí s paní ředitelkou dne 3.9.. obsluhoval dataprojektoty a počítač pan učitel Vodička,protože paní ředitelka nevěděla co s tím.A také, když došlo na řešení rozvrhů a paní ředitelka nám měla odpovědět,proč jsou rozvrhy tak špatně sestavené,sdělila nám,že je ještě ani neviděla. Rodiče po ní chtěli,aby se tedy podívala na webové stránky a mohla nám rovnou konkrétně odpovídat,ona prohlásila,že to nejde.Přitom však byla připojena na internet.Možná se mýlím,ale svůj názor jsem si vytvořila dle svých poznatků a rozhodně jsem tuto informaci samozřejmě slyšela i od jiných.

Rozhodně respektuji i Vaše názory,ale natolik si vážím práce učitelů v této  škole,že je mou povinností je podpořit.Pro mne je důležité moto: spokojený učitel,spokojené dítě.

Děkuji za Váš příspěvek .