DRDS


Nepřihlášený uživatel

/ #117

2014-10-27 07:18

Soucasne vedeni verejnych instituci, at uz CRo ci jakekoli jine, nema zadne pravo arbitrarnim zpusobem rusit ci destruovat tyto instituce ci jejich soucasti. Novodobi inversni bolsevici tyto instituce nevytvorili; tyto byly vytvoreny obcany pro sve potreby a pro potreby dalsich generaci. Takovymi maji zustat a pokud nejake zmeny udelany byt maji, tak pouze po dalekosahle diskuzi s participaci vsech zucastnenych.

Zijeme v demokraticke spolecnosti. Politici, statni urednici, manazeri verejne vlastnenych instituci nejsou nic jineho nez nasi zamestnanci kteri jsou placeni za to aby spravovali nas spolecny majetek tak jak si my kolektivne prejeme. Toto je potreba drzet neustale v patrnosti a durazne vyse zminenym opakovat. Pokud se nejaky z techto rozhodne konat proti vuli verejnosti, je treba aby obcane zakrocili a privedli takoveho cloveka k rozumu nebo mu znemoznili aby nicil - kuprikladu to co v potu tvare vybudovaly minule generace - vse na co ten idiot sahne tim ze ho z jeho funkce nemilosrdne vyhodi.

Je potreba mit na pameti ze demokracii je nutno neustale kultivovat, jinak se zvrhne v nadvladu oportunistickych kreatur, podobne jako ti kterychzto jsou dnesni oportunisticke kreatury reinkarnacemi infiltrovali Komunistickou stranu a pod jeji hlavickou zpusobovali spoust v predchozi dobe.

Proto je potreba psat a podepisovat petice, demonstrovat, a uplatnovat veskery mozny demokraticky odpor pokazde kdyz nejaky inversne bolsevicky idiot hodla neco znicit!