Petice za odvolani ministra zahranici,Lubomira Zaoralka,z funkce.


Nepřihlášený uživatel

/ #7 Komentář

2014-10-05 20:41

Je skandální, že v naší vládě  může být člověk, který podporuje zloděje a vrahy, kteří se protiústavním pučem na Ukrajině zmocnili vlády a parlamentu a vyslali na své občany armádu  a rozpoutali tam občanskou válku.  Je to nekonečná drzost a infámní arogance , že společně s exministrem zahraničí a válečným štváčem a US rektálním speleologem  Schwarzenbergem si dovolují mluvit jménem občanů České republiky a  udržovat diplomatické kontakty se samozvanými představiteli Ukrajiny, z nichž polovina jsou neofašisté a kteří by měli stanout před mezinárodním tribunálem pro válečné zločiny, jichž se dopustili proti vlastním občanům. 

Dále  je naprosto nepřijatelné, aby člověk, který by již z titulu své funkce  měl v mezinárodních vztazích hledat diplomatická řešení neshod a rozporů, se přidal na stranu americké a eurounijní  neopodstatněné konfrontace a eskalace  napětí mezi západem a Ruskem a místo,  aby hájil zájmy občanů České republiky, jejich zájmy hrubě poškozuje ve jménu obrany tzv. "západních hodnot".

K takový postupům a postojům při prosazování našich zájmů v zahraničí žádný volič zcela jistě mandát panu Zaorálkovi nedal.