PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

klacek

/ #33 Re: To zadlužení

2011-08-22 21:56

#26: carerra -

je způsobeno tím, že se provádí levicová politika. Tedy taková, kdy stát sebere pracujícím(na jakékoliv pozici) peníze a přerozdělí podle svého uvážení. Komunismus toto dělá se 100% odvedené práce v dané zemi. Svobodný liberalismus ideálně s 0%. My jsme někde mezi Svobodou jedince a totalitním komunismem a to na 40%. Toto číslo se pořád zvedá.

Jestliže stát(a potažmo systém) je nastaven tak, že 40% lidí dostává práci(zaplaceno) od nehospodáře(státní úředníci a politici), potom je velice nebezpečné, když dojdou státu peníze ty lidi nadále nezaměstnat. Takže si je musí půjčít. Kdyby to ten stát neudělal, tak se stane to, že poklesne životní úrovenu velké části společnosti.

Vyberte si tedy. Bud budete svobodní, nezadlužení a chudí(bez práce), mějící svůj osud ve svých rukou, nebo budete znevolnění ze 40%, zadlužení po uši(argument, že jste si nic nepůjčili tak nic nedlužíte je mylný. Stát si půjčuje i na cesty, školy, cajty, army atp. Tedy věci, které využívají všeci) a vcelku mějící jmění. Jenže,podívejme na Řecko, kterému už nikdo nechce půjčit, jak se žije tamním "zdrogovaným" lidem žijícím na dluh. Ted jim nikdo nechce půjčit a oni mají absták. A budou žít v nesvobodě, v zadlužení, a ještě budou chudí. Navíc, už nemíjícím svůj osud ve svých rukou...