za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Andrea

/ #94 NBC a AZOS

2014-06-30 15:35

Vážení, pozorně jsem si přečetla všechny Vase příspěvky. Zcela upřímně se přiznávám, ze se znám s majitelem firmy AZOS, firmu 1-2 měsíčně v NBC navštěvuji. Přečetla jsem si všechny dostupné příspěvky k teto problematice a myslím, ze jsem viděla všechny TV reportáže k tomuto problému. Nechci mluvit o tom jestli je někdo zaujatý vuci firmě či nikoliv, zda někdo nekoho uplatil a jiny úplatek přijal - vse jsou pouze domněnky. Co mne na cele veci zarazí? : Firma stoji podle územního planu v zóně, kde je výroba tohoto typu - povolena! Stavební povoleni na výrobu tohoto typu v tomto miste bylo vydáno před mnoha lety (v desítkách).Vy vsichni, kteří mate domy v sousedstvi jiste o teto skutečnosti víte! Tak proc ted takovy údiv nad tim, ze tam firma AZOS rozjela takovýto provoz. Žila jsem 40let v Pardubicích. Kdyby "smrad" mel před určovat ze budu mít rakovinu tak po tolika letech zivota v Pce uz bych musela byt mrtvá! Smrad se nerovná zdravotně zavadny či nebezpečný! Chapu jak nepříjemné je cítit to, znám to z Parama, pardubických Kavovin či Syntezie,. Pracujte ale s fakty! A nedeste lidi bláboly o rakovině, leukémii a pod.!!!!