P E T I C E k navrácení 10% do stupnice základních tarifů BS

Nepřihlášený uživatel

/ #130

2013-12-22 13:48

Rád bych napsal svůj komentář co si myslím o bezpečnostních složkách. Nevím jestli mám takovou smůlu nebo jsem smolař anebo mě trestá Bůh, ale přišel jsem do bezpečnostních složek- přímo do věznice, jako příslušník vězenské služby v roce 2006. Bylo to v říjnu. 3 měsíce jsem žil jak člověk, kde po novém roce páni nejlepší vymysleli, že budem dělat 150 hod. do roka zdarma. Tak jsme se vrátili do doby feudalismu, kde jsou otroci a otrokáři, když udělám hodiny a nemám je zaplacený, pak přišel bonus, že nám sebrali hodnosti a nakonec 10 % z platu. Takže jsem ve věznici cca 7 let a zatím jsem chodil s platem jenom dolů. To že je stát zadlužen, já a moje rodina za to nemůže, já mám svoje dluhy a ty si musím zaplatit sám. Jestli stát má dluhy tak ať si je zaplatí ten co je udělal. Sebrali nám 10 %, ale nikdo se nás neptal, jaké máme výdaje a co musíme platit. Konkrétně u mě je to hypotéka, alimenty, dluhy bance atd. A najednou přijdu o 2500 a žij si jak chceš. Je smutné, že příslušníci bezpečnostních sborů si musí přividělávat na stavbách, v obchodech a jinde jako třeba pomocná síla, aby mohli zaplatit co mají. A to se ještě nebavím o příplatkách o svátcích, víkendech a noční. Dělám 12-ky a mám jen příplatek za směnnost. Prostě bych to zhrnul, že je hrozné co jste s náma udělali. A je mi z toho smutno. Děkuji