Prohlášení vědců, lékařů a VŠ učitelů k volbě prezidenta

Abuelo

/ #18 Hanba té zaprodané a tupé "české?" kulturní a intelektuální frontě!

2013-09-09 23:05

Pro ty, co neví, jaký zločinný režim nám sem ta parta humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů americko-židovské KFO importovala z USA a nazvala ho "parlamentní demokracií", tak mám pro ně její definici:
Současná parlamentní demokracie je rafinovanou diktaturou KFO (Kriminální Finanční Oligarchie) a kmotrů (na místní a regionální úrovni) prostřednictvím psychopatického loutkového divadla zkorumpovaných a arogantních politiků. Tato diktatura je dále udržována kořistnickou a zkorumpovanou advokátsko-justiční mafií, která přeměnila právo na bezpráví a tvrdý byznys (právní stát přeměnili na stát právnický). Další oporou této diktatury jsou masmédia, která KFO přímo vlastní a nebo ovládá prostřednictvím psychopatického loutkového divadla zkorumpovaných a arogantních politiků (tzv. veřejnoprávní média) a prostřednictvím kterých vypírá mozky novodobým otrokům a prostřednictvím kterých se různé skupiny KFO rvou o svou stále větší moc a stále větší bohatsví. Dalším pilířem této diktatury je amerikanizovaný vzdělávací systém, který vychovává absolventy bez znalostí vlastní a světové novodobé historie a bez schopností vlastního úsudku a myšlení. KFO se dělí na dvě základní skupiny: Tou první je nadnárodní americko-židovská KFO, která ovládá svět a po pádu Berlínské zdi nemá ve světě rovnoceného protivníka. A potom každý stát má svoji vlastní KFO, která zoufale bojuje o přežití s tou nadnárodní KFO. Politici v jednotlivých zemí se potom dělí na ty, kteří hájí zájmy té americko-židovké KFO (u nás nějaký humanitární bombardér a prolhaný Pravdoláskař a jeho parta humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů) a na ty, kteří hájí zájmy té domácí KFO (u nás nějaký Venca Peročmajz a jeho parta zlodějských a tunelářských modrých strak). Proto mezi nimi vládne vzájemná zášť a nenávist až za hrob.
Nějaký pochcaný, šišlavý, huhňavý, amorální, kořistnický a nevzdělaný Šlafenberg je pokračovatelem a následníkem nějakého humanitárního bombardéra a prolhaného Pravdoláskaře, agenta americko-židovské KFO.
Jsem zděšen, kolik sráčů a vypatlaných mozků z tzv. "české kulturní a intelktuální fronty" mu žere to jeho podrazáctví na český národ i s naviákem. Dobrovský, Jungman, Palacký, Kolár, Masaryk a tisíce dalších českých vlastenců se musí obracet v hrobě nad těma taky českýma přizdisráčema.