Petice na podporu Jaroslava Šebesty

Ondrysek spravedlnost

/ #38 Holý nesmysl celé české zákony

2013-05-20 10:50

Zdravím, opravdu mi tento případ vytáčí. Pána chtějí usvědčit za mstu a dát mu max 16 let. Vzpomente si na případ, kdyz opilý pan podnikatel Zdeněk Bulawa, zabil při rychlosti 137km/h v OBCI!!! tři policisty v policejním autě. Kolik dostal? 4 roky, ale za dva roky ho pustili za dobré chování. Tak kde je sakra spravedlnost, a to jsem opomenul fakt,ze měl okrádat stát na daních v hodnotě 120 milionů a kdyz se na to přišlo, chtel uplacet někoho 5 milionama aby vzal vinu na sebe...na líčení se nedostavil, protože je v cizine na dovolené. Tak mi řeknete kde to jsme, asi tohle svinstvo bude dokud neokradou naše milostpány, nebo dokud jim nezabijou při krádeži nekoho z rodiny (viz kauza Rath, do té doby nikdo o pomerech ve vezeni nemluvil, a jak je tam potrefena husa,tak by se to mělo měnit...) nepřeju nikomu nic špatnýho, ale v tomto případě bych i nějakým pánum politikum přál neco, aby konečne pohli se zákonama na obranu svého majetku...halvne ze schvalujou kdejaky kraviny a maj prachy na S-karty, letadla a vrtulníky, stavbu ambasady v nemecku za pul miliardy a protáčej prachy...