Zrušení omezení denní doby lovu
Prodloužení
Re: Re: Jaký to má mít přínos?
#7: Zdenek M - Re: Jaký to má mít přínos?
Děkuji autorovi petice za to,že se konečně místo nekonečných diskuzi pristoupilo k činům.Kdo nesouhlasí ,at nepodepisuje a ušetrí nás svých komentárů
Re: Re:
Souhlasim s tebou a ten co pise ze to stoji uz tolik tak je to kravina nebot jeden tydeni výjezd na soukromak vyjde na mnohem vic ;-)
Re:
A kdy budou chodit na ryby pytláci a vydry? Na ty nikdo z vás nepomyslil ? Aspoň těch pár hodin jim nechte na lovení! V noci se má spát a zahřívat drahou polovičku pod peřinou.
Jestliže je povoleno lovit do 22 00,21 00 hdin.
Je to jednoduché.Pracuji do 16 00,domu přijedu v 16 30,naložim věci do auta 17 00,nakoupim v rybářských potřebách,něco k jídlu a pití a 18 00,na vodu to mám 40 minut na parkoviště,než dojdu lesem,vybalim sestavim pruty je 20 00.
Můžete mi soudruzi z RS říct,k čemu bych měl utrácet 3 000,-Kč za Váš lístek?
Abych si na hodinu nahodil? Asi divný že,?
Zdravi Vás Petrův zdar
Re: Jaký to má mít přínos?
#6: Jiří - Jaký to má mít přínos?
Vidím to podobně. Navíc jsem si položil otázku, jestli je u nás léto skutečně 6 měsíců a proč by se měl chránit pouze kapr, kterého je ve vodách dostatek.
souhlas snad to vyjde
No ono je to o tom, že by měly být tvrdé postihy, pokud RS nachytá bordeláře, popřípadě u každého revíru, aby byl kontakt na místní RS a rybáři už se ohlídají..... Pokud lidi masaří, tak opravdu nečekají, až ostatní odejdou od vody... Třeba ve Slavkově u Brna si jde domorodec v důchodu, pro rybu i 3x denně. Tohle je třeba tvrdě postihovat!!!!
Re: Re: Jaký to má mít přínos?
U Kaprů je to vceklu jedno, jsou to jednoduché montáže a dají se ráno nahodit během několika minut do zakrmeného místa.Petici jsem podepsal z důvodu lovu Sumců na bojku, u bojek je stahování o půlnoci a zavážení ve čtyři ráno zpátky na místo docela hnus, musí se dělat bordel s lodí, ještě to zabere hodně času a je tu starost o uchování nastražených ryb na posraný 4 hod., nástražkám tato manipulace moc nevyhovuje.
Re:
Nechci nic namítat, ale už u toho října je to docela zbytečné. Stačil by v klidu červen až září
Pro mnohé rybáře z nás si myslím že bito bylo super chytat neomezeně protože si mi myslím že to je hloupost chytat pouze do povolené doby lovu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Proc se skracuje denni doba lovu v rijnu to je do desiti a listopad prosinec a leden do sesti jako by to nebylo jedno a nemohlo to bejt aspon do desiti po cely podzim a i tez zimu tohle je nepochopitelne proc to jinde jde a unas v ceske republice ne
Re:
To je pravda ale kdyz tady to svadeji na bordel u vody urcite i v cizine nejsou svaty je pravda ze jak jde clovek k vode tak aby si bral velky pytel na odpadky aby si nejdriv uklidil a pak mohl chytat hrozne co rybari zanechavaji u vody
Re:
V tom s tebou sohlasim mas pravdu a kort ted od listopadu nez se dostanes k vode a nahodis pruty tak to muzes zbalit protoze je co nevidet po dennim lovu jako do 18.hod je to ubohe kdyby to aspon nechali do tech 22.hod pak se divi ze udelaji zatach treba na rece labi a neveri vlastnim ocim kolik rybaru nedodrzuje denni dobu lovu kolik dokazou sebrat papiru na hornim toku labe
Schvalit zadnou denni dobu lovu
| This discussion has been closed. |