Zrušení omezení denní doby lovu
Re: Jaký to má mít přínos?
Re:
A důvod? Ve svazovejch vodách už nic jinýho, než nablblý kapři, pro důchoce nejsou. Vhodná míra by byla tak pětadvacet, aby se ten plevel alespoň drobet vymlátil...
Pro nás slušné rybáře je to vlastně trest za ty svině neposlušné co dělají v noci bordel.
U nás totiž v rep. se neřeší daný problém sorty lidí, kteří jsou bordeláři ,to je moc práce pro ty naše úředníky.
Kapř pryč z řeky
Kapře do tekoucích vod typu řeka, říčka potok nedávat, horní míru a K 70, ( K65 ) všude IHNED zrušit. Ponechat ho jen na stojáku - vodní nádrže, přehrady, rybníky. 1ks kapř v úlovku / den, max. 50 ks na 1 permici, pak případně ať si kapřožrouti koupí další.
Re:
#206: - další pitschovina - sumec v Lužnici přemnoženej není, bo každej wohnout vezme po palici mimino 70cm
Re:
#140: - hmm, ty se nejradši věnuješ lovu velkých kapř a seš vomezenej dobou lovu. Se věnuju lovu mladejch šikovnejch a hezkejch ku.v.ček a jsem vomezenej věkem 15 let ! Co ty na to?....... taková nespravedlnost tady vládne v tomhle absurdistátě ......
Re: Re: Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?
#14: Jiří - Re: Re: Re: Re: Jaký to má mít přínos?
Mýlíš se, zrušení denní doby lovu ze slušných rybářů zloděje neudělá!
24 hod nebrat
Podobné petice jsou zcela k ničemu a podobná opatření mají pouze umožnit rádoby sportovcům "sportovním moderním kaprařům" spát o 4 hodiny déle, zabírat tak místo slušným a normálním rybářům, vypít pak během dne o láhev vodky více a fotit se za příznivého světla s ekosakem ošoupanými kapry, kteří měli dávno skončit v udírně. Je to celé postavené na hlavu podobně, jako "lov" na samosek a koníček spočívající ve zdolávání samoseknuté ryby. Na druhé straně to odpovídá mentalitě národa a inteligenci těchto "lovců".
Nonstop nebrat, K70 zrušit.
Jsou to nesmysly a máme (často právě skoro nemáme) celou řadu opravdu pěkných ryb, které by bylo třeba chránit.
Já bych zavedl maximální dobu lovu jen 5 hodin denně - dle vlastní volby času startu i konce! Mě to stačí a po vzoru zakladatelů této petice a jejích fanatických následovníků je přece normální myslet jen na sebe. Ryby přece nemají právo na odpočinek, porybní za ty obrovský prachy by měli u vody minimálně od dubna do září nepřetržitě stanovat a co mi je vlastně po těch, kteří mají jiný názor.
Re:
A prave pro tu nenazranost nasich rybaru z toho bude prd... petice za chytani v letnich mesich a ejhle vidim tam pul roku. Copak pul roku jsou letni mesice? A pak prask dalsi chytra hlava jeste vic mesicu..... panove zamyslete se a pak neco chtejte....
Re: Re:
funduje to tak leta letouci a najednou s tim je problem, zeptejte se nasich dedecku jestli smeli nakde chytat nonstop....
Vždyť je to blbost.Normální lidi co pracuji tak se dostanou na ryby max tak o vikendu.Klidne ta doba mohla byt nonstop jak u slovaku.Stejne kdyz je clovek na rybach tak stejne nechyta v kuse protoze si potrebuje take odpocinout a vyspat se.Ponevadz koncim v praci tak v pet tak nemam sanci jit na ryby pres tyden kdyz se muze jen do desiti.Nema to cenu na tech par hodin
| This discussion has been closed. |