Zastavte výstavbu věží na pražských Lužinách !
Nepřihlášený uživatel#1 Sep 16, 2013, 13:39
Tady je to naprosto zřejmé, všichni víme o co jim jde. Jsou to parchanti, teď jenom, kolik lidí se dokáže ozvat takto veřejně.... Držím palce. Filip.
Nepřihlášený uživatel#2 Sep 16, 2013, 17:30
Projekt OC Lužiny je výrazem zvůle těch, kteří nás chtějí otravovat svými megalomanskými projekty. Nedovolme jim to!
This comment has been removed by the author of the petition.
Nepřihlášený uživatel#4 Sep 17, 2013, 09:19
Prostor kolem metra Lužiny je již dost zástavbou zahuštěn, provoz na komunikacích by vzrostl, bytů i kanceláří je na Lužinách dostatek, některé jsou delší dobu neobsazené.
Nepřihlášený uživatel#6 Sep 17, 2013, 10:41
Nechceme koukat do oken jiného věžáku nebo chceme kompenzaci za znehodnocení bytů.
Nepřihlášený uživatel#7 Sep 17, 2013, 10:50
Již se podařilo díky petici zastavit výstavbu několika hrůzných věžáků mezi stanicemi Lužiny a Luka, věřím, že to vyjde i teď! Díky a držím palce. :-)
Nepřihlášený uživatel#8 Sep 17, 2013, 10:55
Re: bytové domy
A co jsi dělal chytrolíne za komančů Ty, když tak dobře víš co dělal p. Kučera? Jeho šéfa? :-/
Nepřihlášený uživatel#9 Sep 17, 2013, 11:28
přeji hodně štěstí s peticí.
Nepřihlášený uživatel#10 Sep 17, 2013, 12:35
Nechci se koukat z ložnicového okna na výškové domy,které mi zakryjí krásný výhled na pěší zónu,rybník a zelenou krajinu až do Nových Butovic.S výstavbou nesouhlasím.Stačí mi výhled na rozpracovanou stavu OC Lužiny.
Nepřihlášený uživatel#11 Sep 17, 2013, 13:55
Výzva zastupitelstvu Městské části Praha 13
http://www.petice24.com/vyzva_zastupitelstvu_mstske_asti_praha_13
http://www.petice24.com/vyzva_zastupitelstvu_mstske_asti_praha_13
michal#12 Sep 17, 2013, 18:05
hezké narozdíl od paneláků
o sousedech to není, sousedi si mihli koupit pozemek, když přes něj chtěli koukat. Jeho využití se něměnilo od revoluce a v původních plánech Lužin věžák (a to dokonce kolem poloviny OC) byl plánovaný a proto i to využití území v územním plánu.
Nepřihlášený uživatel#13 Sep 17, 2013, 18:42
Nenežranci hamižní, zastaví každý kousek zeleně bez ohledu na životní prostředí.
Judr. Kučera z Plzenske právnické fakulty#14 Sep 17, 2013, 21:13
re 13
tam žádná zelen nebyla, byl tam asfalt :-) a ten tam i zůstane. pod bytovka se bude dál parkovat.
obyvatel Lužin#15 Sep 17, 2013, 21:34
Pane M. pochopil jsem co vy chcete. Každé parkoviště, které je tady stavebním pozemkem, podle Územního plánu zastavět 20ti patrovými domy. To by bylo opravdu hezké využití a lžete v původních plánech Lužin žádný věžák nebyl. To mohl vidět před lety, každý na výstavě zimní hale. Ale pro vás je každý argument dobrý, pane M.Romane.
Lukáš Lužinský#16 Sep 17, 2013, 21:57
Petice
Možná bychom nemuseli petice zdvojovat. Na adrese www.pdluziny.cz je výzva zastupitelstvu MČ Praha 13, tak se prosím připište tam.
This comment has been removed by the author of the petition.
Nepřihlášený uživatel#18 Sep 18, 2013, 06:15
Nesouhlasím s tím, aby se "zahušťoval" prostor na našem sídlišti. Nesmyslnost je vidět na domě na rohu Jeremiášovy ulice, který je dodnes poloprázdný.
Hanzy#19 Sep 18, 2013, 07:11
projekt se mi líbí
Se omlouvám, ale mně se ten projekt líbí. Prodejnost bytů na metru je asi bezproblémů a nakonec je to riziko majitele. Centrum MC by se zahustit klidně mohlo, ať to tady nevypadá jak na Zličíně.
Nepřihlášený uživatel#20 Sep 18, 2013, 08:34
Praha 13 (Stodůlky) je svými bytovými domy tak predimenzovaná, že již nelze realizovat stavbu dalších paneláku v této oblasti. Již nyní jsou zde obrovské problémy s parkováním, s koncentrací osob v MHD, kapacitou pošt, lékáren atd.atd. Zabraňme tomu, aby se ze zelených Stodůlek stala periferní betonová džungle!
Jan#21 Sep 18, 2013, 09:49
Re: projekt se mi líbí
#19: Hanzy - projekt se mi líbí
Vážně? To je mi novina, tak proč je po třech letech nový velký bytový dům na rohu Jeremiášovi a Archelogické stále poloprázdný? Metro je za rohem a nic?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nepřihlášený uživatel#24 Sep 18, 2013, 10:11
Postavit zde "malé TOKIO" je naprostá zhovadilost.
Stačí bohatě, když se ráno před osmou ucpou všechny přístupové silnice ke škole maminami a taťky ve svalnatých autech, ve snaze kontrolovaně dopravit potomka do školy... Když se pak otáčejí a odjíždí, vypukne stupeň dopravy 5.
Stačí bohatě, když se ráno před osmou ucpou všechny přístupové silnice ke škole maminami a taťky ve svalnatých autech, ve snaze kontrolovaně dopravit potomka do školy... Když se pak otáčejí a odjíždí, vypukne stupeň dopravy 5.
KOCOURKOV#25 Sep 18, 2013, 10:11
Je to všechno HNUS,co se tu děje!!!
| This discussion has been closed. |