Zastavte výstavbu věží na pražských Lužinách !
Re:
to moc jako protiargument neobstojí, protože zde jsou domy hned u metra i školy :-)
Výstavba
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Kdyby darebáci raději postavili Dům pro seniory, Praha 13 stárne. Kam ti lidé půjdou? Do kafilérky?
Panelová výstavba v okolí je většinou 8patrová. Kolik rodin bude mít výhled z okna omezený 15patrovou budovou?
Praha 13 ráda inzeruje svou světlost a propojenost s přírodou, a je pravdou, že sídliště na Praze 13 jsou často opravdu vzdušná. Žije se tu dobře i kvůli tomu, že prostor mezi domy je relativně bezpečný, hustší provoz je veden pouze po několika málo silnicích. Výstavba tohoto tybu jde ale zcela proti této myšlence.
Nevěřím, že by radnice nemohla výstavbu regulovat.
Jednoduše řečeno, celý projekt mi příjde ke stávající zástavbě velmi NEOHLEDUPLNÝ, téměř vulgární, je třeba jasně říci, že s tím nesouhlasíme.
Re:
Tak já se klidně veřejně ozvu. Je to pěkný nesmysl tady postavit další domy. Už teď je zde problém s parkováním. Já chápu paní Romanovu, že chce zúročit své finance z ČEZ, ale myslím si, že by bylo lepší si vybrat jinou lokalitu. Doufám, že vedení Úřadu městské části Prahy 13 bude také myslet na své voliče a bude také za nimi stát. Pokud všichni víme, je zde spousta bytů, které doposud nejsou obsazeny a další byty zde jsou opravdu zbytečné. Plně chápu paní Romanovou, že chce investovat finance, které získala prostředictvím svého manžela z ČEZ, ale zde by to bylo trochu nefér pro obyvatele Lužin.
petice
| This discussion has been closed. |