Zastavme ruskou propagandu!
Tohle nikdo soudný nemůže podepsat...
Kdo má špetku rozumu, vidí co se ve světě děje a mluví o tom, je automaticky označen za agenta VVPutina. Protože pravda, ta se do krámu nehodí...
Re:
rudých, hnědých, jakých ještě.... ??? prostě za všechno může kohout... :D vymazanost některých mozků se blíží úrovni mezihvězdného vákua...
Re: Re:
Podle pravdoláskařů můžou Zeman s Putinem i za globální oteplování, skvrny na měsíci, nebo Trojskou válku...
Dík za odkazy na samizdat, cenzorská bolševická buzno z kavárny, některé jsem ani neznal. Ale mohl bys to alespoň aktualizovat.
Zajímavý knírek petičníka.
To je tvoje fotka, fašoune z Ukrajiny?
Re:
Polib mi prdel Ovčáčku Zeman ti večer vylíže poševní výtok Putinův kokote muheee...
Kavárna
Podepisují v plném rozsahu, tak jako za komunismu vy zpitomělé ovce....a kdo zastaví Vaši propagandu ohledně Kosova, Gruzii, Sýrie, Libye. Ne snad Karel Bilderberg ??? Hrozně hloupí jste.
islám a muslimy v česku nechceme
sluničkaři smrdi arabskym spermatem
muslimové chtěji žit tak jak žil prorok mohamed ale to byl falešnej prorok ktery trpěl halucinacemi a schizofrenii byl pedofil masovi vrah nasilnik lupič a valečny dobyvatel korán šiři nenávist ke všem naboženstvi na světě pokud uvidim ve svem městě muslimy dostanou nakladačku do krve přestante šiřit americkou propagandu sluničkaři
Prý Svobodné fórum občanů, ale první s čím vyrukují je cenzura. To už tu párkrát bylo a nikdy se to s dobrou nepotázalo.
Ano, cca 10 % našich médií šíří ruskou propagandu, těch zbylých 90 % propagandu americkou. Co kdybychom je zakázali rovnou všechny?
Ty jo, to vás ale je! Slušný člověk si nad těmi peti a půl chudáku, co to podepsali může jen odplivnout.
Havloidni Anticharta...
Umí jenom krást nápady nejenom ideologické, ale i ty umělecké. . .
Jaká propaganda???????
Kdo tuto petici vypsal,musí být mentálně postižený,stejně jak učitelka z Brna.Pochopte konečně že lidé tak myslí a není třeba žádná propaganda.Lidé vidí kde je prvada.Jenom proto že nedokážete pochopit jiného ,si myslíte že jim něco někdo vnucuje?
Re: Re: Re:
Ne.Kdepak. Za to vše přece od začátku můžou USA. Aspoň to takoví jako vy píší už skoro sto let.
Re:
#10: Vyhulte si Kcharla, havloidní hulibrci! -
Jistě mi, milé dítě, odpovíš na otázku kdo jsou to kavárníci a sluníčkáři. Já ti potom povím, kdo nosí děti.
NEPODPISU RUSKO NAS OSVOBODILO NE USA
NEPODPISU RUSKO NAS OSVOBODILO NE USA
Re: Re:
Mrkni do zrcadla a spatříš v plné kráse sluníčkáře jak vyšitého. Stačí?
Minimálně by se s tím mělo něco dělat. Alespoň prošetřit, komu patří tyto weby a zveřejnit majitelé, ať víme, co po nás chtějí. Putin agresivně potlačuje jakoukoliv kritiku na svou adresu, ale sám v Evropě, jakož i u nás zneužívá náš demokratický přístup a svobodu slova. Nechci, abychom pro něj byli užiteční idioti.
| This discussion has been closed. |
STOP PUTINOVI! Už toho bylo dost, ruská pátá kolona je plná rudých a hnědých šmejdů!