Zákaz norování
Re:
Hele, kamizolko. 4 zajíce stihnete vy bouchalové odstřelit každý z vás na jeden zátah. A třeba automobily zabijí průměrně jednoho každou minutu. A kolik k tomu sekačky. A co žerete vy, má to být taky důvod vás zastřelit?
Re:
a Vy si vůbec uvědomujete co to je norování? , pro tu ubohou matku, která chrání své potomky před psy? i před tzv. "lidmi" !
Re:
No, musím na vás reágovat.Muj sterjda je misly
vec celej zivot.A pokazdé donesl malé lišce domu,, nikdy ho nemajz lopatou, nebo nepuatil na ně lovecké.Není to škodná, je chytrá.A ŠKODNÁ,,to si akorád člověk, umanul, ze zere domácí chovná zvírata, vejce a podobně, tak se toho musíme zbavit.No jo to zvíre necítí bolest,,,a ty slepé malé lišcátka co se narodí pěkně poslouzí jen tak čoklum na to určeným.Je to blbost.Jo a celej zivot ziju na vesnici.VHováme všechno mozné a nikdy nikdy knám liška neprišla a proc.Máme zabespečenou zahradu.Co se asi stane kdyz se lyšly uplně vypudí s povrchu zemského.Nic dobrého to ale nebude.Potom bude hon na zajíce a divoké králíky,, páč je nebude kdo lovit.A budou dělat škodu na zahrádkách.A tak si člověk udělá svuj koloběh.No,, jak smetem z povrchu zemského králíky, a zajíce..tak co budou zrát divoké kočky,,,Kuny, a já nevím co ještě,,a zase to bude porád dokola.Se vzpamatujte
fuj
Všichni jistě budete souhlasit že Hitler byl pako(slušně řečeno) ale aspoň nedovoloval násilí na zvířatech!!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Asi z těch lidí tady pojdu!
Koukám, většina lidí neví co by roupami dělali. Kdyby ste radši dělali petici proti přistěhovalcům co nám sem chystají dát. Aby ste se jednou nedivili až pujdete do krámu a tam přijde blázen co vystřílí celý obchod.
Každý máme svůj názor a já mam takový, že norování ať si klidně je, lišky nám letos vybili celý kurník s 10 slepicemi a slepice jedna nás stála 350 Kč. A vy chytráci mi to asi nezaplatíte!!! Mám známého myslivce a jsem rád, že to dělá. Vím, že jsou lišky a divočáci přemnožení tak proč je nelovit?
A pokud tu nějaký INTELIGENT napíše, že myslivci střílí zajíce kteří jsou chránení, tak jste na omylu, ty se nesmí střílet, je za to velká pokuta. Takže ať norování je a ekosystém se udržuje. Všude by měla být rovnováha.
A pokud se chcete jen dočíst o zajících a malých zvířátkách co žili kdysi a díky chytrákům jako vy vymřeli tak to GOOD LUCK!
PS: Přečtěte si něco nejdříve o myslivosti atd. a pak dělejte chytré.
Re: Asi z těch lidí tady pojdu!
#386: Josef Micháček - Asi z těch lidí tady pojdu!
Souhlasím s tebou jsem také z vesnice a nejednou nám lišky vybílily kurník a navíc jednou známého kousla liška a bohužel chytil vzteklinu a přála bych to tady všem co tu podepsali petici. Nechci bránit myslivce, ale lidi nevidí to, že staví krmelce a v zimě dávají zvířatům potravu, aby tu zimu vůbec přežili. Kdyby to dělali jen pro zábavu, už by to bylo dávno vše zakázané.
Re: Re: Asi z těch lidí tady pojdu!
#390: Vincentka - Re: Asi z těch lidí tady pojdu!
ja asi pojdu z tebe, jsem taky z vesnice a stojim za liskama ne myslivcema.to s tim krmenim v zime neni tak horke.je to spise symbolicke.
at si radsi postavi obory,nebo zacnou platit skody na vozidlech zpusobene jejich zveri.
Tak ted jsem viděla dokument o tom norování....:-( no udělalo se mi z toho ZLE! Ten záběr jak vytáhnot lišku z nory a nechaj jí psům ať si užijou, ať ji poztrhaj.... a spousta dalších věcí. Co to je za hnusáky do háje! Že je to pouze na každým myslivci jak bude lovit? V reportáži ty ,,myslivci´´ :D jak si říkaj :D ten lov vzali moc vážně a opravdu se v tom vyžívaj. Tohle teda ne!!! Správně jak to tu někdo pojmenoval. Jsou to duševně chorý lidi, kteří tohle dělaj. Tohle není myslivost. Správněj myslivec zná myslivecké destaro: Za II. ke zvěři se chovej šetrně, chovej ji, zušlechťuj a chraň.
Michal Tuška
Protože mám odpor k jakékoliv surovosti. Část mé rodiny pochází z Balkánu. Krutost v bývalé SFRJ ke zvířatům se pak promítla ve válce na lidech...
Re:
Pešo, jak můžete porovnávat neporovnatelné?! Tato petice je o jedné problematice, prosím, uvažujte, abyste nebyl Vy ten HLUPÁK!
| This discussion has been closed. |
Hele jako norování není týrání. Vy co jste doma a sedíte u PC. Souhlasíte s každou volovinou. Norování nemá cíl vyhubit lišku. Víte že 1 liška za rok sní kolem 4 zajíců.