Zachraňte kulturu 2013
Záchrana jazyka a kullturních hodnot pro budoucí generace
Z Prahy a Práglů z káza vzešla, do Prahy a Práglům se vrací
Tomáš
Pijavice
http://www.youtube.com/watch?v=Z1NhSelD5Vk
Kníže, TOP09 a vláda, ministerstvo kultury a ministerstvo financí
Pokud ano, pak se snad raději stáhněte do ústraní a mlčte.
Pokud ne, tak rovněž.
JAK JE MOŽNÉ, ŽE VĚTŠINA (PRAVDA, NE VŠICHNI) Z VÁS PODPOROVALA JAKO PREZIDNETSKÉHO KANDIDÁTA ČLOVĚKA, KTERÝ DNES STOJÍ ZA VAŠIMI "TRABLEMI" S DOTACEMI?
Když lid volil PROTI tomuto představiteli útrap, které se právě dotkly i vás, byl nazýván prasaty, plebsem, lůzou.
Dnes se nouze dotkla i vás - a sepisujete petici proti resortu, spravovanému TOP09 - pod vedením knížete!!!
Jste takoví primitivové, pokrytci a nebo prodejnou pakáží???
(Nechci vás házet do jednoho pytle. Píši té většině, co tak neobjektivně podporovala jednoho - a nevybíravě nadávala všem, co volili toho druhého. Tak TI ať jsou dnes BEZ DOTACÍ!!!)
Běžte žebrat k tzv."pravicové" asociální vládě,která se nadělala tolik svinstva,že snad ani nebude síly a schopností k možné nápravě,snad vám kalous a spol nadělí,komedianti.
Jinak se dá také říci,že nevím jak může spolek nefachčenků a komediantů žádat pravicovou vládu o podporu,když se jako OSVČ máte živit sami a ne ujídat z koláče politickým lhářům a zlodějům.
Vřele souhlasím se všemi body petice! S díky za tuto aktivitu a vírou v (ne)konečny uspěch :-)
Váš,
Lubomír Pospíšil
Re:
Prezident přece o dotacích na kulturní časopisy skutečně nerozhoduje. Ale ministerstvo financí a kultury ANO. Obojí pod TOP09. A pod šéfováním pana knížete.
Lid, který dávno tře bídu s nouzí, vás NEZAJÍMÁ. A že protestuje proti těm, kdo jsou příčinou jejich útrap, tak za to jej nazýváte rudými a hnědými prasaty.
Ale sotva se kohoutek přivře i vám, hned sepisujete petice DE FACTO PROTI TOMU, koho jste oslavovali a v mohutné ofenzívě nutili všem.
Buď jste nemyslící (čemuž váš příspěvek o nepochopení souvislostí MK s volbou prezidenta tomu nasvědčuje) a nebo jste bezohlední a sebestřední.
Re:
Aha, on vlastně Schwarzenberg jako místopředseda vlády a předseda partaje za nic neodpovídá... Vy jste tak blbej, nebo tady provokujete?
Re:
Jak píšeš, tak nás čeká od prezidenta Zemana spousta špatného. Jak můžeš něco tvrdit, jsi snad jasnovidec. Odsoudit někoho dopředu je právě politikou příznivců K.S. Takže si klidně stoupni k nim a drž se s nimi za ruce a lidi, kteří vás musí platit do toho netahej.
Re:
Drzet pohromade - chtela jste tim spise rici, ze zebronite o penize lidi,ktere nazyvate nevolniky a prasaty, ze?
Re:
Ještě větší bída ducha je brat peníze těm nejslabším - rodinám s dětmi, důchodcům, postiženým.A úplně největší bída ducha je toto všechno podporovat a pak žebrat o státní podporu.
Re: Re:
Těch slov o hovadech jsem litoval a nesouhlasil jsem s nimi, než jsem si přečetl tento komentář. Spolu se všemi těmi ostatními pro-zemanovskými bláboly, svědčícími o tom, že vám Zemanova nenávistná agitka a) dokonale vymyla mozek, b) až buzerantsky imponuje, protože jste stejná sorta lidí jako on. Umíte jen nadávat, přežívat a myslet jako fašisti. Hanba vám všem.
Jistě, "určitě" vám to taky podepíšu...
Jak mile všichni umíte přesvědčovat a agitovat již všichni víme z prezidentské kampaně!
Všichni jste měli plnou "pusu" pana Schwarzenberga, tak já vám teď něco (zcela zdarma) poradím :
Řekněte si o peníze panu Schwarzenbergovi!
Vždyť, jak jste nás přesvědčovali, je to takový dobrák! On vás určitě rád podpoří!
Já tedy ani omylem. Naopak. Je mi z vás po pravdě řečeno zle, velmi blivno, a mám na vás na všechny už vysloveně alergii!
Měli by jste se za sebe stydět a při nejmenším chytit za nos.
Ale nebojte se, že by jste ze mně udělali zcela nekulturního člověka - naštěstí je ještě možné sledovat "skutečnou" kulturu v zahraničí.
Proto nepočítejte s jakoukoli mojí podporou, dokonce ani tou, co je zadarmo. O tom, že bych v nejbližší době šel do divadla, na koncert či nějaký český film, už vůbec neuvažuji, a co víc - nejsem zdaleka sám.
Dědeček mi vyprávěl o tom, že pamatuje doby, kdy šli komedianti od vesnice k vesnici, a hráli svoje "představení" za kousek chleba. A já (možná marně, ale přes to) doufám, že se ta doba vrátí...
Nakonec vám (opět zcela zdarma) poradím, jek peníze sehnat:
Zkuste se živit poctivou prací!
P.S.: Vím, že za normálních okolností se slovo "Vás" píše s velkým V, tak nevzdělaný nejsem. Ve vašem případě píšu malé "v" zcela záměrně, abych vám ukázal, jak vámi pohrdám...
Kulturou společnosti proti zločinu.
Vláda, která decimuje kulturu a výzkum, nadbíhá kriminalitě kmotrů a stojí na straně zločinu.
Re: Re: Re:
#95: - Re: Re:S touhle pseudomorálkou "Vážený pane"...
...se můžete jít klidně "bodnout", protože v dnešní době může působit leda tak na někoho, kdo zde v posledních letech nežil a nebo na naprostého idiota. Stydět, by jste se měl jedině Vy!
Nedůvtipní
A počítat umíte?
- ministerstvo kultury vede ministryně za TOP09
- ministerstvo financí vede ministr za TOP09
Mnoho z vás propagovalo a volilo Karla, předsedu TOP 09 a místopředsedu vlády.
Pokud křičíte, že stát dává na kulturu málo, pak si neumíte dát dohromady 1+1.
| This discussion has been closed. |
Kdy se nám "lůze"omluvíte?
P.S. Samozřejmě podpora národní kultury, lidových souborů a pod. je potřeba. Ale to by se mělo řešit na krajích a soubor od souboru.