Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Pracovní skupina a její prázdninové aktivity
Skvělá práce!
Děkuji
I. Balcarová
This comment has been removed by the person who wrote it.
Skvělé 👍. Je však důležité , aby osvětu z ministerstva braly starostové vážně . Tady u nás na vesnici jsou ty pitomci schopni nad tím mávnout rukou. Je důležité zdůraznit vážnost situace .
Re:
Možná už mám Váš email,ale kdybyste mi ho poslala znovu, ať nemusím hledat, mám text i v pdf.
Kamila Dvořáková
Re:
Děláme, co můžeme. Třeba to takhle dolehne k dalším a dalším, postupně.
Super, děkuji za vaši práci a za vše, co pro kočky děláte ! M. Bednárová
This comment has been removed by the person who wrote it.
Děkuji všem, kteří se o tuto problematiku staráte. Posílám na kočičky do útulků, ale stále to nestačí (jsem v důchodu) částky nejsou nijak ohromující. Je třeba, aby se v rozpočtu obcí peníze našly a díky také dobrovolníkům, kteří se začali sami starat .
Re:
Tohle se resi na fb denne nemají jídlo a jsou zabite kotatka pro poteseni!Nejaka pdychopatka macetou usekla koteti hlavicku co je tohleto za chovani a co dela policie? Je okolo Sokolov,Loket nebo Slavkova Tohleto jsem četla včera! Má stesti,že nebydli v Plzni jinak....Tohleto se má resit ne Ukrajina jak to delaji a posila se furt peníze tam! Mám toho dost! My jsme Česko tady a potrebujeme pomoct zviratum! Ne Ukrajince už toho bylo dost! Prosím Pomáhejte zviratum a nebudte lhostejní vůči nevinným zvířatkum! Oni za nic nemůžou, ale lidský odpad!
Dobrá práce. Děkujeme za vaši aktivitu a také za zapojení všech zúčastněných!