Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Pracovní skupina a její prázdninové aktivity / Komentáře

Lucie

2025-08-15 10:43

Dobrá práce. Děkujeme za vaši aktivitu a také za zapojení všech zúčastněných!

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#2 Re: 👍

2025-08-15 11:12

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 11:29

Skvělá práce! 

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 11:32

Boskovice jsou celkem z ruky, ale na seminář se těším a konečně poznám osobně pana Luboše s paní Radkou. Všem kteří se tímto projektem zabívají děkuji.

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 12:00

Dobrý den,moc děkuji za vše ,co pro kočičky děláte-je to pro ně životně důležité.Je to tak smutné ,vidět ty chudáky koťátka i dospělé kočičky ,jak strašně trpí lidskou zlobou a nezájmem.Pak se můžou všechny ty dobré duše,co adoptují,krmí ap. strhnout,jak zachraňují co se dá.Proč je v naší legislativě tak těžké,něco změnit k lepšímu?Je to všechno o lidech,je to jejich nezájem.Mají zájem pouze o to, na čem vydělají peníze a kde získají politické body...A to v tomto příadě nehrozí,protože zvíře/kočka živá, citlivá a jemná bytost,nemůže být jejich voličem,ani nemůže chudák volat o pomoc,je to totiž -němá tvář. Proto děkuji všem, kteří pomáhají kočičkám.Radka(adoptuji a krmím)

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 12:36

Úžasná práce. Moc děkuji celé pracovní skupině. Je nějaká šance, jak článek stáhnout do nějakého "normálního" formátu, např. PDF nebo odkaz, který bych případně mohla přeposílat dál? Koukala jsem se na stránky Veřejné správy a tam je jen seznam sprnového čísla, přímo do časopisu se dostat nejde. Taky by mě zajímalo, jestli starostové tenhle časopis opravdu čtou nebo mají číst.
Děkuji
I. Balcarová

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 12:42

Jste skvělí, děkuju za Vaši nedocenitelnou práci 🙏🍀❤️

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2025-08-15 12:42

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 12:57

Velký dík za neustávající boj za lepší život kočičí! Aspoň malým příspěvkem podporuji kastrační organizace a útulky, rovněž jsem poslala pár mailů, ale je to pouhá kapka proti práci všech kolem petice. Přeji hodně sil a pevné nervy! Iveta S./Ivi Kivi

Nepřihlášený uživatel

2025-08-15 13:52

Skvělé 👍. Je však důležité , aby osvětu z ministerstva braly starostové vážně . Tady u nás na vesnici jsou ty pitomci schopni nad tím mávnout rukou. Je důležité zdůraznit vážnost situace .

Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2025-08-15 18:35

#6: -  

Možná už mám Váš email,ale kdybyste mi ho poslala znovu, ať nemusím hledat, mám text i v pdf.

Kamila Dvořáková

Nepřihlášený uživatel

#12 Re:

2025-08-15 18:35

#10: -  

Děláme, co můžeme. Třeba to takhle dolehne k dalším a dalším, postupně. 

Anonymous

2025-08-15 18:36

Super, děkuji za vaši práci a za vše, co pro kočky děláte !      M. Bednárová

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2025-08-16 16:14

Ivana Křížková

2025-08-16 16:22

Děkuji všem, kteří se o tuto problematiku staráte. Posílám na kočičky do útulků, ale stále to nestačí (jsem v důchodu) částky nejsou nijak ohromující. Je třeba, aby se v rozpočtu obcí peníze našly a díky také dobrovolníkům, kteří se začali sami starat .

Nepřihlášený uživatel

2025-08-17 08:17

Zakony pro kocky je nejlepsi vůbec se neohlizet na zakony a postavit ci zrekonstruovat opustene nebo zdrcene budovy pro kocky na utulek pro psy, tak ztulek pro kocky, nejenom ze kocky budou v bezpeci ale staré budovy se nebudou muset bourat ale vyuziji se jejich prostory. Nasbirejte sbirku a finance ci budovy, sezente lidi ktery se tomu chteji věnovat jako konicek nybrz hpp nebude pro vladu mozny takže maximalne od vlady dotace a udrzeni poradku, spise jako dobrovolníctvi.

Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2025-08-18 09:46

#16: -  

Dobře, máte nápad, pusťte se do něj, rádi Vás podpoříme.

K.Dvořáková

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...