Výzva zastupitelstvu Městské části Praha 13
Výzva zastupitelstvu Městské části Praha 13 a další kroky
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: to máte jedno
ono to máte stejný i s tím socdemákem INg. JUDR. BUDR. Kučerou, co svou exekutorskou současnot zaštíťuje pěti spolky a domem seniorů :-) v tom si jsou rovni. Tady ale nejde o změnu využití území a změnu UP jako v jiných případech, zde jen stavebník využil toho, čeho si nikdo před ním nevšimnul. Když si budu kupovat pozemek, který je pdole UP určen pro stavbu RD, tak také očekávám, že mi to stavební úřad schválí, pokud to bude v soulasu s normami .
Re:
Jenže zase místní vadí, že se tam přitáhnou auta z okolí, když se tam nechá volné parkování. Platit také nechtějí. Koukal jsem na ten projekt a mají tam parkovacích ploch až hanba ... si myslím, že to ani neprodají.
Re:
Ano, souhlasím s Vámi. Starosta tvrdí, že o ničem do poloviny září nevěděl. Já viděla na obrázku OC Lužiny s věžáky v březnu 2012. Nepřepsala jsem se skutečně to bylo 2012.
Re:
souhlasím, v tak zrekonstuovamné podobě, jak je dnes si myslím, že skutečně stačí
Re: Re: to máte jedno
#4: Vařeka - Re: to máte jedno
Zkusit to samozřejmě můžete, pak nám dejte vědět.
Re:
Máte naprostou pravdu, je to už dávno všechno dohodnuto, a my s tím nic neuděláme, je to jedna velká mafie, chobotnice.