Výzva k vytvoření jednotné psychologické komory v ČR
Nepřihlášený uživatel#1 Feb 19, 2014, 21:00
souhlasím s vytvořením psychologické komory
Nepřihlášený uživatel#2 Feb 20, 2014, 07:13
Komora měla být už dávno. Doufám, že konečně bude. EV
Nepřihlášený uživatel#3 Feb 20, 2014, 09:35
Souhlasím s výzvou.
Petr V.#4 Feb 20, 2014, 10:40
Další "odbory", které skončí podobně zpolitizovaně jako ČLK za Ratha??
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 24, 2014, 09:38
Jsem pro jednotnost a psychologickou komoru, PhDr. Jitka Šebová Šafaříková
Totínová#6 Apr 23, 2014, 17:51
Jednotná psychologická komora
Přeji si vznik jednotné psychologické komory. Bohužel Asociace klinických psychologů /jsem členem/ tyto snahy tříští, takže je pravděpodobné, že nebude ustanovena komora žádná.Představa, že kromě České lékařské komory existují ještě komora internistů, komora chirurgů, gynekologů ...atd. je úsměvná.Lékaři se dokázali dohodnout, i když každý jejich obor je specifický. Kéž bychom to dokázali i my.
Totínová Marie
Totínová Marie
Martin Doležal#7 Jun 26, 2014, 07:38
Předmět
Jakákoliv seriózní iniciativa by měla mít seriózní zázemí, což tento web neposkytuje, protože je naprosto zahlcen reklamním balastem. Obávám se, že psychologové odmítnou podepisovat cosi nepřehledného ve změti blikajících bannerů. Tudíž ani já nepodepíšu něco, co je odsouzeno k nezdaru hned v zárodku :-).
Nepřihlášený uživatel#8 Feb 11, 2015, 07:40
Již dávno měli dosavadní představitelé ČPS tuto záležitost vyřešit. Pouze jejich osobní zájmy a kabinetní politika/ v tom nejhorším slova smyslu/ brzdí společenský a odborný rozvoj psychologie jako svéprávného vědního oboru.
Nepřihlášený uživatel#9 Nov 09, 2016, 08:46
Myslenka vlastni psychologicke komory me vcelku oslovuje, trochu problem mam s vyrokem "členství v teto komore bude podminkou vykonu prace psychologa". Kdo bude mit tu moc o mem clenstvi rozhodnout? Jen velmi nerada bych vkladala moc do rukou lidi, ktere neznam... Verim ale, ze pokud vytrvate, vase usili prinese plody.
| This discussion has been closed. |