Petice.com

Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Dopis ministru spravedlnosti ČR

Nepřihlášený uživatel#1 May 10, 2015, 17:35
samozřejmě souhlasím s využitím mého podpisu a držím Vám palce.
Jaroslav Růžička Vizovice
Nepřihlášený uživatel#2 May 10, 2015, 22:00

Vážená paní Marková,
kauzu Vašeho pana manžela sleduji od jejího vzniku. Že se jedná o justiční zvůli, rozpoznal každý čestný a svobodomyslný občan již dávno. To byl také důvod, proč jsem hned v počátku připojil svůj podpis pod příslušnou petici, jejímž cílem je sjednání nápravy a pojmenování křivdy, které se soud svým hanebným rozhodnutím na celé Vaši ctěné rodině dopustil.

Já jsem v naši justici ztratil důvěru již v roce 1995 na základě vlastních poznatků, které jsem postupně adresoval příslušnému soudu v Šumperku počínaje, přes ministryni spravedlnosti Parkanovou a prezidentem ČR konče. Ve svém pokročilém věku mohu citlivě a nezaujatě posoudit stav věci a nebojácně vyslovit svůj názor. 
Chci Vás ujistit, že celá naše početná rodina s Vámi upřímně cítí a i když víme, že deset let života Vám nikdo nevrátí, alespoň s Vámi doufáme, že spravedlnost si cestičku v té naší současné morální džungli proklestí. To Vám z celého srdce přejeme!
S úctou

Bořivoj Holínek
Zábřeh
[email protected]

11. 5. 2015

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the author of the petition.

Jan Šinágl#5 May 20, 2015, 14:43

Napište sami ministrovi spravedlnosti!

Podporující komentáře moc nepomohou. Prosím napište sami přímo ministrovi! Můžete použít text paní Markové, případně doplnit, nebo napsat svůj názor. 699 signatářů = 699 dopisů! Ty už nelze tak snadno ignorovat, zato tisíce komentářů snadno! Prosím pište přes datovou schránku, s digitálním podpisem, či doporučeně, případně využijte zákon o informacích s povinností odpovědět do 15-ti dnů. Nebude-li věc řešena, jsem připraven zorganizovat demonstraci před MsP v Praze.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.