Petice.com

Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Osobní dopis

Nepřihlášený uživatel#1 Jun 29, 2014, 17:29

Jaroslavo, asi toho více člověk nezmůže, než podepsat petici a tobě osobně mohu nábídnout svůj volný čas na kus řeči a sdílení. Pokud budeš chtít ozvi se na [email protected]
Jarča z Hradce

Nepřihlášený uživatel#2 Jul 07, 2014, 04:36
Zdravím Vás, Vašemu muži jsem napsal dopis a pevně doufám, že mu byl doručen. Pokud by to pomohlo, klidně si udělám do věznice výlet a navštívím ho, třeba by si rád i popovídal. Jestli by tomu bránil fakt, že nejsem z rodiny ... tak třeba by váš doprovod pomohl, případně Vás k Vaší návštěvě manžela alespoň doprovodím a popovídám si s Vámi. Dejte mi vědět na [email protected] zda mám přijet a zkuste mi domluvit termín. Michal Sadílek (https://plus.google.com/+MichalSadílek)

This comment has been removed by the author of the petition.

Nepřihlášený uživatel#4 Oct 10, 2014, 06:50
Vázená paní Markova,
pokud se nemýlým, proces se konal v dobe, kdy na statnim zastupitelstvi sedeli takoví borci jako Rampula a Grygárek.Víte, jak to dopadlo s Mosteckou uhelnou!!!!Ja se sam soudim o svuj duchod a mam za sebou prvni instanci. Konstatuji ....neschopnost , protahování a nakonec vymluva soudkyne, ze neni kompetentni a nabidka odsoupnutí prípadu k vyssí instanci. Nase justice je v desolátnim stavu a veskerá státni sprava je v podstate banda zbabelcu. Ve Vasem pripade bych zkusil jeste presidenta Zemana a ombudsmanku Sabatovou. Jinak si myslim, ze Vám zbyvá uz jenom Evropsky soudni dvur.Drzim palce a jak rikal mlady Masaryk " Hlavu vzhuru a furt se de!!!!"
ing. Michal Novotny
Nepřihlášený uživatel#5 Oct 22, 2014, 23:17
Je to velmi smutné.Napsal jsem dopis.Boží mlýny melou...určitě;bez víry v božskou spravedlnost na Posledním soudu by se nedalo přežít.Věčnost je delší a důležitější než tyto pozemské bídy... po hk
Nepřihlášený uživatel#6 Feb 15, 2015, 10:13
Váš dopis mi připomíná příběh jednoho pána, který v jiné kauze byl ve vazbě 1 rok, ačkoliv byl jen zaměstnancem a nevěděl v jaké firmě pracuje. Obviněný byl jako skladník, ale jeho zaměstnavateli, který organizoval podvody, se nic nestalo. Sám prožívám něco podobného a shodou okolností v Českých Budějovicích. Podal jsem trestní oznámení a žádal jsem o svůj výslech. Policie ČR a státní zastupitelství však v závažném privatizačním podvodu nekoná a porušuje Trestní zákon. Nezahajuje úkony v trestním řízení i přes podání trestního oznámení. Trestní oznámení z roku 1997 Policie ČR zmařila s tím, že 5 let tvrdila, že se trestný čin nestal, po 5 letech vydal vyšetřovatel usnesení, že došlo ke spáchání 5 trestných činů, které jsou promlčené. Dosáhl jsem toho, že Nejvyšší státní zástupce nařídil šetření skončené věci, protože podvody v privatizaci nejsou promlčené 20 let. Policie ČR v Českých Budějovicích opět stížnost odložila bez jediné věty zdůvodnění a bez jediného důkazu, který by podporoval její rozhodnutí o tom, že se trestný čin nestal. Kryje tím čtvrtmiliardový podvod. Dnes je takových příběhů mnoho. Tento stát není právním státem. Policie ČR spolu se státními zástupci a s justicí vytvářejí mafii, která ovládá finanční toky v zemi, kde se už téměř nic nevyrábí a nestaví. Všechny zisky jdou mimo stát do zahraničí. Nikoho z vlády nezajímají podobné příběhy, protože jim jde jen o osobní prospěch a nikdy jim nešlo o prospěch státu. Proto je stát zadlužený, plný nenávisti a plný poškozených, rozvrácených rodin. Kdybych věděl , jak Vám pomoci. Kdybychom věděli, jak si pomoci. Kdybychom věděli, jak stíhat nepoctivé policisty, státní zástupce a soudce. Plně Vás paní Marková podporuji, ale to Vám asi nepomůže. Musíme se sejít asi na náměstí a vyházet je z oken jejich úřadů. Václav Princ, České Budějovice

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.