Vyhodte Bílka
Fanoušci Bílka nešetří, trenérovi reprezentace věří jen 7 procent čtenářů Sport.cz!
Tohoto pána jsem měl čest potkat na Újezd praha 4 za který občas hraje B-třídu a svými radami by nedokázal trénovat ani tuto soutěž natož reprezentaci. S pozdravem RP
Bílek okoukal taktiku od Pepika Hnátka
Je to výstižný a přesný a neunosný když tam dává hráče kteří nic neuměj zahrát a nesnažej se aby pro ten národ udělaly maximum a hráli lepší fotbal.Jsem pro aby šel na post trenéra národního týmu pan Vrba z Plzně!!!!!!!!!!!!!
bere peníze, jaké už nikdy nebude mít.
A pokud jako šéf o svých lidech prohlásí, že na víc nemají- to by se mi fakt pod ním chtělo hrát.
Sobec, srab, nula, nevzdělanec - prostě velice a velice zbytečný člověk
dokud je povede tento trenér. Jsou to zbytečně vyhozené peníze za vstupenku. Děkuji.
Myslete i na hokej
PELTA VEN!!
A čemu se pořád divíte!
Re: Re: vyhodit bilka
#19: mirecka03 - Re: vyhodit bilka
Jde videt ze tam Rosicky neni.....neni tam nikdo kdo by poslal nejakou zajimavou prihravku nebo neco vymyslel chybi tam proste nekdo jako je Rosa ja osobne by sem volil treba mezi Stajnerem,Horvatem nebo treba i Matejovsky by tam mohl hrat ... a co se tyce Pekharta tak je to dobry utocnik jen je chyba u trenera ze nezvoli jinou taktiku napr. na dva utocniky nebo na jednoho podhrotaktery by mu tam pomahal.... do tohodle systemu hry by to chtelo hrace typu Kweuke, nebo nekoho kdo dokaze zklepnout balon podrzet ho pockat na spoluhrace....
DeBílek
| This discussion has been closed. |
Re: Názor
#650: Filip S. - Názor
No právě.. To bych rád věděl, co ten malej fantomas celý dny dělá.. Asi si připravuje závěrečnou pozápasovou řeč : Hráli jsme špatně ale musíme věřit že příště to bude lepší.." Vrba by to dělal levou zadní, protože ty svý plzeňáky zná a vtiskl by ten styl celýmu mužstvu!