Vyhodte Bílka
Re: věcná
kámo ti si s tím vytřou prdel.... takovýhle protesty jsou jim k smíchu..
Bilek
Re: Re: věcná
Uvidíme, mám v plánu ještě jeden tah... Ani jsem nepočítal s takovou odezvou, ale jestli se nám podaří dát dohromady 10tis. hlasů... Možná jsem naivní, ale s tím se už něco dělat dá...
Re: Re: vyhodit bilka
#19: mirecka03 - Re: vyhodit bilka
lafata ? lafata neni utocnik pro repre vzdyt dava goly jen v GL na co ti tam bude ? Kdyby byl tak dobrej jak rikas tak by uz davno nehral v jablonci ale byl by nekde jinde. Ano v porovnani s GL je to dobrej utocnik ale kdyz dostane lepsiho obrance tak je v pasti. To spis KOZAK !!
Re: !!!!!!!!!!!!!!!! vyhodit blba jednoho !!!!!!!!!!!!!!!!
#375: mmmm - !!!!!!!!!!!!!!!! vyhodit blba jednoho !!!!!!!!!!!!!!!!
A co by jsme s touto sebrankou v Brazílii asi tak dělali, jenom ostudu?
neschopný člověk (p.Bílek) kazí náladu celému fotbalovému národu.
Re: vyhodit bilka
#9: krutovladce - vyhodit bilka
no na ty ceny, ze tam bylo 80% stadionu, to je urcite vic nez si za snahu zaslouzi....na druhou stranu priznavat si, ze tymy jako azerbajdzan, finsko, bulharsko a pod. maji hvezdne hrace (narozdil od nas) a my jsme s nimi radi za remizu nebo tesnou prohru svedci o tom, ze tym hraje hodne pod svoje moznosti..... to ten kadr zase neni tak podprumerny jak se nam bilek snazi vysvetlil a predvest na hristi...(jak pracuje trener vydime napr. na plzenacich, kteri v klubu v evrope vali, ale v repre hrajou ani ne polovinu z toho....ne, vubec to neni chyba trenera ze 65 minut hrajem pod psa a on zacne stridat nekdy na konci...a pak to este zmini v televizi po zapase, ze 2/3 zapasu nehrali a on proste s tim neni schopnej nic udelat, tak to je hodne smutny...repre by nemel vest neci kamaradicek, ale odbornik s autoritou, zkusenostmi, uspechy...
hráčů,vedených klikou Baroš,Rosický,pro který nejsou Š+B absolutně žádnou respektovanou personou.
Jako hráči,klobouk dolů,ale do těchto funkcí nepatří. Dvojice bez charismatu,autority a umu nemá u reprezentace státu co pohledávat. Vyjadřovat se k hernímu systému nemá smysl. Jsem pro okamžitou rezignaci obou pánů.
BÍLEK DO .....
JAK MOHL MÍT NOVOU SMLOUVU JEŠTĚ PŘED EUREM?
VYPADÁ TO, JAKO ODEVZDÁVAL "DESÁTKY" KDYŽ HO TAM TAK DRŽÍ A ŠMICER SE DIVÍ, PROČ BY MĚL BÍLEK ODEJÍT!?!?
CHCE TO PROČISTIT VŠE KOLEM REPREZENTACE, PROČ ASI ODEŠEL ODBORNÍK TYPU P. KOMŇACKÉHO? SMRDÍ TO CELÉ!!!
Re: Re: Re: věcná
Já Tvoji snahu oceňuju,alespoň něco,DRŽÍM PALCE!
vyhoď Bilka
Konec neumětelství!
Je potřeba zabránit ještě větší škodě, než byla dosut jeho neumětelstvím způsobena.a Peltu můžete přibrat.
| This discussion has been closed. |