Vyhodte Bílka
Re:
Možná si už potom někdo všimne že se něco děje a že fotbal se hraje pro nás, pro fanoušky..
Už je opravdu na čase
Když nepočítáme
Hašku, Hašku,
FAIL - petice :(
Týpek bez jakékoli koncepce!
Spoléhá pouze na to,že ti kluci fotbal umějí hrát z klubů a tak to nějak dopadne,nehledě na to,že na klubové úrovni nikdy nic nedokázal! Takže nechápu,jakým právem vede nároďák !
Jó kamarádíčci jsou prostě všude-že!?
PS. Tento názor,není reakcí pouze na poslední zápasy,bylo mi naprosto jasné kam to povede,už v momentě kdy mu tento post přiklepli - Bafuňáři!
Re: FAIL - petice :(
#361: Čest-reprezentaci:) - FAIL - petice :(
Vážně? Ono stačí kliknout na "statistika", kde máš evidentně napsáno, kolik je podpisů a z kolika IP adres se odeslaly. Takže tato petice váhu má, a dost velkou...
Urcite by se naslo plno dalsich hracu co hrajou dobre a maji formu byli by lepsi nez Rezek,Plasil,Pekhart napr.
Ale to by chtelo noveho trenera co by nemel strach udelat zmenu.
Re: Bílek vs. Vox populi
#235: Max - Bílek vs. Vox populi
Lid to možná říkal,ale já rozhodně ne,já bych tam tolik Plzeňanů nedal,maximálně Petrželu,spíš by tam měli dát víc hráčů Jablonce nad Nisou a Olomouce nebo nějaké legionáře ze zahraničí,hlavně víc z východoevropských a euroasijských zemí a nejen samé zápaďáky.A ti,co tam vybere,tak hrajou prostě na co mají a nějaký trenér to absolutně nemůže ovlivnit,stejní hráči zahrajou vždycky přibližně stejně
Re:
Pane, hlavní osoba která hráčům ničí sebevědomí je pan trenér Bílek. Každou tiskovku se vymlouvá a používá pojem "není kvalita" ať už v útoku nebo v záloze. Jak takový chlapík může dělat trenéra těmto hráčům to je mi záhadou :-) . Ale on tu kvalitu má no ni :D
Odejděte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pane Bílku, odejděte i se svým realizačním týmem a nedělejte ostudu celému národu.
Není schopen (odmítá) se orientovat v řadě současných výborných fotbalistů, trvalo mu než pochopil že v Plzni trenér dělá dobrou práci.
!!!!!!!!!!!!!!!! vyhodit blba jednoho !!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sport.cz/fotbal/kvalifikace-ms2014/clanek/436371-hodne-vzdalena-brazilie--o-prvni-misto-cesi-nehraji-druhe-muze-byt-k-nicemu.html#hp-sez
| This discussion has been closed. |
To já už by ten nároďák odkoučoval líp
Čech-Gebre,Kalas,Kadlec,Limberský-Darida,Jiráček-Pilař,Krejčí-Tecl(Lafata), Kozák!!!!
4-2-2-2 zkusit v přátelácích pěkně ofenzivně!!!