Vyhodte Bílka
Podpora petice
Nejsem zastáncem veřejného lynčování, ale s trenérem našeho nároďáku nesouhlasím delší dobu, nelíbí se mi hra, kterou hráči předvádí, proto jsem se rozhodl podpořit tuto petici. Nároďák nemá žádnou koncepci, žádný styl, prostě hraje na náhodu, že se třeba uzdraví Rosický, nebude zraněnej Kolář, Pilař, a třeba se vrátí Baroš. Úterní rozhovor v TV mě doslova dostal do kolen, většinou trenéři říkají, že hráli 60 minut dobře a pak odešli, kdežto u našeho nároďáku je to opačně, proč asi ????
Re: Kam jsme to přišli.....
#60: Tommy - Kam jsme to přišli.....
naprosto souhlasím!
Nároďák hraje jak mužstvo 2 ligy.
Dík
Re:
už jen pak vybrat někoho kdo by jeho místo převzal...ale takový Vrba, nebo Dovalil by tomu mohli dát šťávu...(kdyby měli zájem)
Fotbal
Dívat nebo nedívat, to není těžká odpověď ;)
bilek ven !!!
po poslechu tiskovky nechapu, jak takovy vyslovene lempl muze zastavat funcki trenera narodaku, nema koncepci, neumi mluvit, obleka se jako supak a evidentne neni zraly na takovou funkci. Kdybych byl na miste novinaru tak ho rozeberu jak meleho kluka a jeste bych se mu i Smicrovi vysmal. Jsou to ubozacci, kteri moc dobre vi, ze na to nemaji, ale nemaji vubec zadnou sebereflexi. Proste trapaci, jako by trenovali prvni dorosteneckou ligu a ne narodni muzstvo A muzu. heh
Re: Neschopnost...
nic nedokázal??? Bílek vyhrál jako jediný v GL double se Spartou a nehrál přitom nějakej hroznej fotbal, pak to málem dokázal znovu, nebýt Řepkovo blikance s míčem.. pak získal s u19 bronz na ME, 2x zachránil Blšany
| This discussion has been closed. |