Egypte - vrať Adámka zpět jeho mámě
Re:
No bylo by to asi přínosnější než Výměna manželek...
Re:
Ale to není o cizincíh, ale o lidech :-(( to je to :-(( viz. Martin Gábor Slovensko, který unesl 2 děti do USA jejich maminka je neviděla délenež rok :-(
Tím jste tomu nasadila korunku :-(bohužel toto se děje i tady . Jen stačí otevřít statistiku . Ono se to může stát každé mámě a, kteá dá ruce do ohně, že né?:-(
Re:
jo tak ono Vás to nedojímá. . ?!? Za to vy mě dojímáte velice. V čem jste Vy lepší než Arabové? V tom , že jste se narodila v Evropě? No, víte rodinu ani místo narození si vybrat nemůžeme - přátele naštěstí ano. S Vámi bych se přátelit nechtěla. Já jsem před lety prošla podobnou situací - i když trvala jen 2 měsíce - jako Adámkova matka. Otec byl ovšem "spořádaný Evropan". Přeju Vám klidný život bez překážek - soudit Vás nebudu, jednou nás všechny bude soudit Bůh. .
Re:
Příjde mi dost hloupé soudit to kdo je otcem Adámka!!! Jako mamina tří dětí si nedovedu představit, že bych o jedno z nich přišla a můžu říct, že i já jsem málem v této situaci byla a to je otcem mých dětí je ČECH!!!!! Je jedno jaké národnosti je, pokud se chce chlap pomstít a ublížit tak ženě která ho opustila nebo se mu jen tak znelíbila, udělá to ať je ČECH, ARAB, SLOVÁK, POLÁK, AMERIČAN... To jen vypovídá o povaze člověka, když dokáže napsat něco ve smyslu " DOBŘE JI TAK" atd. Někdy mi zůstává rozum stát nad hloupostí a ubohostí lidí jak se hrubě vyjádřit, pošpinit a ještě si myslet, že jsou kdoví jak skvělí. Pokud nemáte zájem přispět k dobré věci, tak se prominutím na to vyserte a nekomentujte a ani nic nepodepisujte!!! Naštěstí je na světě i tak dostatek hodných lidí, kteří mamince přejí, aby Adámka opět objala a políbila!!!! Upřímně přejí těm ubožákům, aby je taky v životě potkalo velké neštěstí a všichni kolem se na ně VYSRALI!!!!
Re:
Jde vidět, že to vypovídá o tvé inteligenci :o))))) To máš pravdu, protože u nás v čechách, většinou dotyční zabijou své děti i svou ženu a v lepším případě pak odstřelí i sebe! Poslední dobou je toho ve zprávách dost, pokud víš co to je a díváš se. A to neznamená, že když je čech, že díte unese do zmiňovaných Domažlic :o)) Jako čech má tu možnost stejnou vycestovat do zahraničí!!!! Zapni trošku své mozkové závity než plácneš další hovadinu!!!!
Re:
Re:
Opět musím oponovat :o))) čti prosím pozorněji!!!! Kopíruji svůj komentář: "To máš pravdu, protože u nás v čechách, většinou dotyční zabijou své děti i svou ženu a v lepším případě pak odstřelí i sebe!" Tím jsem napsala, že souhlasím, že únosy se ději pravděpodobně častěji u cizinců!!!! Ale u nás to dopadá daleko hůř, tím, že se to řeší vraždou dětí a ženy!!!! U únosu je šance, že své dítě rodič ještě uvidí! A to bylo konstatování, že i když je čech neznamená to, že dítě unese zrovna např. z Prahy do Domažlic...že má tu stejnou možnost jako cizinec vycestovat mimo naši zemi!!! A opět jen tak konstatuji, v mém blízkém okolí znám dva případy rodin čechů kdy jeden z rodičů unesl své dítě za hranice.
Re:
Nevím proč mám ten pocit že si tady snad léčite mindráky že nemáte dítě....pokud by jste ho měla nikdy by jste takové kraviny nenapsala. Matka která miluje své dítě se dokáže vžít do situace Kataríny. Katarína, budem se modlit za to ať brzo svého chlapečka obejmete.
Cti pozorneji .. zatim jsi uvedla jen informace typu "jedna pani povidala" a za druhe jsem napsala preber si to procentualne. Nejde porovnavat trestne ciny celeho naroda s par sty cizinci i kdyz uz i tak se ti arabove dokazali vyrazne zviditelnit. ;)
Re:
Neřeš, stejně nepochopíš :o))) protože nečteš a nechápeš to co tím říkám. Nejhorší je srážka s blbcem :o))) Sbohem.. :o)))
| This discussion has been closed. |