Petice proti plné registraci Ústředí muslimských obcí
Slyšení v parlamentu
A teď nepolevit !
pro věc dobra, pro Českou republiku.
Jiráková Jiráková
Z.T.H.
P.S.: Chytráci z Nevadí mi české mešity na to dost často poukazovali. Na tu nárokovost.
Děkuji za ochranu naší společnosti před násilnou Islamizací, která probíhá dlouhodobě po celém světě
Měla jsme možnost vidět v západní Evropě, v Rakouku v Německu ve Francii i Itálii, jak vypadají města s mešitami a muslimskou komunitou.
Myslím, že ani většina našich rodičů netouží potom, aby jejich dcery byly konvertovanými muslimkami a rodily chlapce, kteří jednou budou v měšitách vstřebávat nenávist k nevěřícím a poté půjdou bojovat proti vlastním lidem.
Tak, jak to vidíme v Islámském státu, kam odjíždějí bojovat mimo jiné i děti narozené v Evropě, plné fanatismu a nenávisti k naší kultuře :-(
Prosím postupujte i nadále všemi zákonnými prostředky na ochranu hodnot evropské kultury a ochrany lidských práv v našem státě.
super prace a hlavne vydrzet! diky za vas cas, ktery tomu venujete
Děkuji za Vaši aktivitu, ještě sundat Šabatovou a bude snad klid.
Klobouk dolů před Vaší prací! Bohužel není vyhráno a bude do budoucna třeba víc úsilí. Neudělal jsem zatím nic víc, než podepsal petici tady i na papír a výsledek mě potěšil. Vytrvejme kamarádi, cesta bude dlouhá, ale není ztracená!!!
Přidávám se k ostatním, děkuji, že vyvíjete takovou velkou snahu pro budoucnost naší krásné země. Jsem s vámi!!! Děkuji i všem, co podepsali a prosím VYDRŽME!!!
Děkuji autorům Karel Plíhal.
Blahopřeji. Velmi dobrá zpráva. Pokud nechceme dopadnout jako Belgie je to jediná cesta. Falešná demokracie je cesta do pekel. Pardon. K islámskému státu. Jsem ateista. Je pro mě naprosto hrůzná představa, že bych měl na vybranou mezi smrtí nebo doživotním povinným modlení k bohu ve kterého nevěřím. Mnoho pozdravů Jiří Novotný