Petice.com

Petice proti plné registraci Ústředí muslimských obcí

Slyšení v parlamentu

Nepřihlášený uživatel#26 Oct 09, 2014, 09:18

Blahopřeji. Velmi dobrá zpráva. Pokud nechceme dopadnout jako Belgie je to jediná cesta. Falešná demokracie je cesta do pekel. Pardon. K islámskému státu. Jsem ateista. Je pro mě naprosto hrůzná představa, že bych měl na vybranou mezi smrtí nebo doživotním povinným modlení k bohu ve kterého nevěřím. Mnoho pozdravů Jiří Novotný

Nepřihlášený uživatel#27 Oct 09, 2014, 09:48
Výborně.
A teď nepolevit !
Nepřihlášený uživatel#28 Oct 09, 2014, 10:18
Moc děkuji, že za nás jednáte a věnujete svůj čas
pro věc dobra, pro Českou republiku.
Jiráková Jiráková
Nepřihlášený uživatel#29 Oct 09, 2014, 10:51
Prima. Mám jeden návrh. Týká se zákona podle kterého se ta registrace bude provádět, nebo jak to správně napsat. V tom zákoně je psáno, že se jedná o "NÁROKOVÝ" požadavek. Tedy pokud UMO splní všechny zákonné požadavky, a podá žádost, bude mu automaticky vyhověno. Nikdo nebude zkoumat pro a proti. Takže jako další krok, navrhuji iniciovat změnu zákona, kde by se to slovo "Nároková" odstranilo. Jinak naše snaha bude nejspíš marná.
Z.T.H.
P.S.: Chytráci z Nevadí mi české mešity na to dost často poukazovali. Na tu nárokovost.
Nepřihlášený uživatel#30 Oct 09, 2014, 10:57
Bylo by dobré prosadit, aby bylo možné zrušit registraci muslimské obce i ze zákona !
Nepřihlášený uživatel#31 Oct 09, 2014, 11:04
Díky! Pana Konvičky si velmi vážím, jeho blogy patří mezi mé nejoblíbenější a citáty těch, kteří pochopili, jaká zrůdnost je islám a svým názorem se netajili, jsem si zařadila do zvláštního souboru a budu je citovat při každé příležitosti.
Nepřihlášený uživatel#32 Oct 09, 2014, 11:21
Bohužel, nás Čechů, kteří nechceme Islám, je pořád málo. A spousta z Čechů jsou jen ovce, které Islám v Čechách chtějí.
Nepřihlášený uživatel#33 Oct 09, 2014, 11:23
Držím všem, co se aktivně angažují palce a bojujte dál.A nedejte se,bijte je)))
Pavla#34 Oct 09, 2014, 11:53

Děkuji za ochranu naší společnosti před násilnou Islamizací, která probíhá dlouhodobě po celém světě

Měla jsme možnost vidět v západní Evropě, v Rakouku v Německu ve Francii i Itálii, jak vypadají města s mešitami a muslimskou komunitou.

Myslím, že ani většina našich rodičů netouží potom, aby jejich dcery byly konvertovanými muslimkami a rodily chlapce, kteří jednou budou v měšitách vstřebávat nenávist k nevěřícím a poté půjdou bojovat proti vlastním lidem.

Tak, jak to vidíme v Islámském státu, kam odjíždějí bojovat mimo jiné i  děti narozené v Evropě, plné fanatismu a nenávisti k naší kultuře :-(

Prosím postupujte i nadále všemi zákonnými prostředky na ochranu hodnot evropské kultury a ochrany lidských práv v našem státě.

Nepřihlášený uživatel#35 Oct 09, 2014, 11:59
Dobrý den,jen tak dál a dotáhnout do úplného konce a zmizení islámu z Česka.
Nepřihlášený uživatel#36 Oct 09, 2014, 12:36
ne, ne a ještě jednou NE zvláštním právům pro ÚMO!!!
Nepřihlášený uživatel#37 Oct 09, 2014, 13:04

super prace a hlavne vydrzet! diky za vas cas, ktery tomu venujete

Nepřihlášený uživatel#38 Oct 09, 2014, 13:14
Děkuji Vám za vaši iniciativu a za to, že Vám není osud naší země lhostejný!
Nepřihlášený uživatel#39 Oct 09, 2014, 15:44
Pane Chmelaři, já děkuji Vám za Vaši práci.
Nepřihlášený uživatel#40 Oct 09, 2014, 17:30
Plně schvaluji tuto aktivitu. ISLÁM V ČR OPRAVDU NECHCI. M.Šebíková
Nepřihlášený uživatel#41 Oct 09, 2014, 18:34
Díky Bohu byl zrušen ten příšerný program pro školy
Nepřihlášený uživatel#42 Oct 09, 2014, 18:37

Děkuji za Vaši aktivitu, ještě sundat Šabatovou a bude snad klid.

Nepřihlášený uživatel#43 Oct 09, 2014, 19:12
Je to velice dobře, postavit se včas hrozícímu nebezpečí
Petr#44 Oct 09, 2014, 20:02

Klobouk dolů před Vaší prací! Bohužel není vyhráno a bude do budoucna třeba víc úsilí. Neudělal jsem zatím nic víc, než podepsal petici tady i na papír a výsledek mě potěšil. Vytrvejme kamarádi, cesta bude dlouhá, ale není ztracená!!!

Nepřihlášený uživatel#45 Oct 09, 2014, 20:13
Byla vyhrána bitva, válka pokračuje. Díky za Vaši práci!
Nepřihlášený uživatel#46 Oct 10, 2014, 04:38

Přidávám se k ostatním, děkuji, že vyvíjete takovou velkou snahu pro budoucnost naší krásné země. Jsem s vámi!!! Děkuji i všem, co podepsali a prosím VYDRŽME!!!

Nepřihlášený uživatel#47 Oct 10, 2014, 05:53
Je více než chvályhodné, že se najdou lidé kterým tato více než ožehavá otázka není lhostejná. Islám je největší zlo dvacátého století a třeba se proti jeho praktikám adekvátně bránit. Ve Francii začali sice v hodině dvanácté ale přece jen. Je nevyšší čas začít i u nás.Proto vítám jakoukoliv iniciativu ohledně této problematiky.
Děkuji autorům Karel Plíhal.
Nepřihlášený uživatel#48 Oct 10, 2014, 07:42
Děkuji vám.Anna.
Nepřihlášený uživatel#49 Oct 10, 2014, 08:13
Vážený pane Chmelaři, velice děkuji za Vaši práci a prosím, vytrvejte!!!
Nepřihlášený uživatel#50 Oct 10, 2014, 08:28
Moc díky, jen aby se to dobře vyvíjelo i nadále, držím nám i našim dětem pěsti. Zuzana

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.