Obnovu Tyršových sadů ano, ale šetrně k přírodě a bez plýtvání
Olda Bašta
Pro lepší život v Pardubicích!
Zásadně nesouhlasím s betonováním cest v parku, parky jsou pro mamky s dětmi, sportovce, staré lidi a proto chci, aby si nikdo neničil nohy po tvrdém povrchu, dost už betonu v Pardubicích!!!!! V parku zásadně cesty pískové nebo štěrkové!!!!!!!!! Jen tak se vsákne dešťová voda!!!!!!!!!!!
Musíme myslet na generace po NÁS !! NE Kácení !!!!!!!!!!
Předmět
Mám na Tyršovy sady krásné vzpomínky. V osmdesátých letech, když jsem byl Pardubicích na internátě tak jsme tam chodili randit a na tom parku byly ty stromy nejkrásnější. Byla by jich škoda. Držím Vám palce z Trutnova, Pavel
Připomíná mi to jednoho chytráka, který likvidoval stromy ve svém okolí tak dlouho, až dospěl k bodu, kdy se mu krajina kolem něj proměnila v poušť a zem se začala hroutit, až došlo k masivním sesuvům půdy.
Čím člověk zachází, tím také schází.
Pavel Sivák
Strávil jsem v Pardubicích hodně času a toto město se mi vždy líbilo. Naprosto chápu všechny jeho obyvatele, že bojují o to, co je jim, a nejen jim, blízké. Stejně tak jako oni z principu odmítám devastaci zeleně a realizaci nesmyslných, zbytečných a drahých projektů, o které navíc obyvatelé města ani trošku nestojí. V drtivé většině případů jde jen o to naplnit kapsy určitých lidí, protože o peníze tu jde v první řadě právě těmto lidem.
| This discussion has been closed. |