Týdny občanského neklidu
Navíc se obklopil lidmi, kteří nám s úsměvem lžou. Také k tomu nelze mlčet.
Chci nadále s rodinou žít ve svobodné zemi, pro se hlásím k petici o občanském neklidu a rád podepisuji.
Jaroslav Šula
Hlupáci, proč se nesjednotíte??? Takhle si nás rozeberou, ať už číňané, amíci nebo rusové, němci nebo mohamedáni....... Jdete jim tím svým hašteřením na ruku, jste jak loutky. Mír.
Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#472: Havlovec - Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
To ti nepomůže, mě litovat. Já nezkončím na ulici v louži krve tak jako ta hrstka proamerickejch fašistú. Havloide vymrdanej, jakej máš pocit z toho že celá republika je rozprodaná a líže prdel eu? To je ale suverenita co??
Naštěsti je té kavárenské lůzy, havloidů a ožralů menšina. A tak pokud Miloš Zeman bude kandidovat ,opět bude zvolen prezidentem.
Je smutné, je tyto tzv. osobnosti vyzývají k neklidu, když naši představitelé poklonkují Číně. Kde byli když naši představitelé lezli do zadku Merkelové a Bruselu ? Pravděpodobně nemají strach o demokracii, ale snaží se zavděčit svému chlebodárci, ministerstvu kultury, nejvíc křičí příjemci jeho dotací. Čím se titi pánové liší od našich vedoucích představitelů ?
ZEMANA POŠLEM DO ČÍNY BUDE JIM TAM STRKAT KRTEČKA DO PUSSY AŽ SE VYHONÍ DEBIL STAREJ MUHE HE HE HE HE HE :-DDDD
Člověku nad některými komentáři zůstává rozum stát, to jsou lidé kteří si takového prezidenta a vládu zaslouží.....Nezbývá než, aby se ozvali lidé kterým mozek v hlavě nechybí, děkuji všem kteří petici vyhlásili a podporují.....a jsem ráda, že se můžu připojit.....
Tato petice vyjadřuje přesně to co cítím. A za naše čtyři nejvyšší ústavní představitele se opravdu stydím. Připadá mi, že jsme se vrátili o několik desítek let zpět
This comment has been removed by the person who wrote it.
Němcová, Kalousek, samá vybraná společnost. Ž vám rozkradli republiku a prodali nás němcůmvám nevadí? Najednou fandíte Mirce a zlodějům z ODS a topky? A umělci, ty platí her Herman, co by nás jak řekl rád vydal němcům coby jednu ze zemí reichu jasný?
Re:
Za své poctivé jméno se NESTYDÍM!!! Ale pravdoláskařská svoloč je záludná banda křiváků, která se řídí neomarxistickými, neonacistickámi a maoistickými principy zloby a nenávisti. Zachtělo se Vám na nás, obyčejné lidi, pořádat hon!!! Opovrhujete námi a stavíte se do role "elity". Napřed jste nás prodali světovému velkokapitálu a dnes nás ženete do náručí mohamedánům!!!!!§ Vy představujete ten starý svět, který společně s americkou imperialistickou politikou světovlády, chaosu s horami mrtvol, je na ústupu. Ovšem kobyla než zdechne sebou vždy ještě nebezpečně hází!!!!!!!! Pro vás je každý, kdo jenom nechce válku s Ruskem hned ruský agent, takže na co potřebujete moje jméno??? Nechcete rovnou moji hlavu??? Jste si toho vašeho chrmlo-havla v tom Práglu měli rovnou vycpat a vystavit nad postel... On a ani Bartoška v životě nemakali rukama. Nejspíš i vy patříte do stejné sorty sráčů, tím to bude...
Nechci válku s Ruskem a nepůjdu ani do jiné války za cizí zájmy amerických bankéřů. Rusko a ani Čínu si neidealizuju a nemyslím si, že jsou bůh ví jakým požehnáním pro svět. Ale pravda bude nejspíš totiž někde uprostřed... Vy pohrdáte výsledky demokratických voleb a nejspíš by jste si přál občanskou válku jak na Ukrajině... Tzv. "eu" si strčte za klobouk. Tuto hanebnou a neuvěřitelně obskurní společnost typu bývalého RVHP čeká stejný zánik jako těch stejně jako těch vašich pseudohumanistických "eu"-hodnot... Přeji brzký zánik tomuto chaosu, kterého vy nazýváte "demokracií"... Pryč s cenzůrou typu "politické korektnosti"... Pryč s ředitelkou Zeměkoule Angelikou Mrtvou Starou Makrelou, vítačkou mohamedánů (Merkelovou). Tito lidé pro vás představují "dobro"? Neomarxističtí euro-inženýři snažící se zničit Evropu? Havel a Schwarcenberg toto chtěli a schvalovali, ale fosilní temný Kódl volby prohrál a Zeman je s obyčejnými lidmi a pro tyto obyčejné lidi, a to vy nesnesete, viďte?
Budoucnost má vyvážená politika jak vůči tzv. "západuů, tak i "východu" Čína je velmocí budoucnosti. Chcete snad žrát trávu, nebo jste si již nakradl a víte, že na rozdíl od "plebsu" už ji žrát nebudete???
Naprosto "na houbi" je vám v tuto chvíli moje jméno. A klidně zvracejte... Mně je to srdečně JEDNO!!!
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: - Petice za odvolání Daniela Hermana
Tady je ten správný odkaz: http://www.petice24.com/odvolat_hermanna
Pánové - je mi Vás líto - před celým Národem jste si tímto podřízly VĚTEV .. doufejme že si při pádu z toho stromu , nabijete rypáky
Re:
dobrý večer- daleko větší občanský neklid u mě vyvolává Jiří Bartoška a jemu podobní vystudoval za komunistů, podporoval KSČ, chodil k volbám a najednou z něho je velký kapitalista.P. Bartoška není Vám trapně?To co teď organizujete-měl jste organizovat před rokem 1989! Ginter
Jste pokrytci. Stydím se za vás.
| This discussion has been closed. |
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: - Petice za odvolání Daniela Hermana
Tady je někdo vtipný a ještě vtipnější :-)