Týdny občanského neklidu
Re:
Tak proč si kupujete všichni elektroniku a vše co je vyrobeno v Číně?
Re: Re: Re: Re:
Vážený a kdy jste byl naposledy v berlínském metru? Nebo v Brně na nádraží? Že tu nejsou tvrdí jen slepej.
Lidi, dávejte pozor, takhle to začalo na Ukrajině . Útoky na prezidenta, vyhlašování občanské neposlušnosti, občanská válka.
Autor této petice, reflexní Steigerwald , pražská dementní šmíra , Hermann, Hurvínek ze Suché Lozi a další jelita mají pro Vás za peníze Sorose tento scénář připravený, a Brady sehrál pouze roli užitečného idiota.
Re: Stojíte na straně prezidenta?
Stojíte na straně prezidenta? V tom případě nechápu co tam dělá podobizna pana Zemana! Prezident ČR, jímž pro mne pan Zeman rozhodně není, by se nikdy nemohl chovat nevhodně na veřejnosti, neměl by si dělat jen to, co on chce a mínění velkého počtu obyvatel, které je v rozporu s jeho osobním, ignorovat. Prezident České Republiky, tedy státu, jehož prezidentm býval pan Havel, by se neměl snižovat k podlézání komunistické Číně, jež potlačuje práva svých občanů. Prezident má stát reprezentovat. Já, jakožto občanka ČR se nyní stydím za to, že moji spoluobčané zvolili tohoto pána.
Bohužel jsem v době přímé volby prezidenta ještě neměla hlasovací právo. Můj hlas by panu Zemanovi ovšem rozhodně nepřipadl a již od jeho kandidatury jsem si byla jistá, že ani nikdy nepřipadne.
Doufám, že v nových volbách pan Zeman (a jemu podobní) nezískají ani jeden hlas.
Vážím si svobody, vážím si demokracie, bohužel si již nějakou dobu nemohu vážit prezidenta naší krásné Republiky. Doufám, že to se změní...
Je mi z vás špatně pane Bartoško a Dyku,jediný,kdo rozvrací naši vlast jste vy!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re:
Jdi sám placený ruský trolle pardon trotle ! Chcípni i s Putlerem zmrde !
HORŠÍ ZEMAN NEŽ SATAN. DĚKUJU VÁM VY IMBECILOVÉ CO JSTE MU DALY HLAS STYDÍM SE ZA VÁS !
Re:
V roce 2014 jsem jim to sežrala a horovala za odejiti Zemana,zkouší ho odstranit skoro každý rok.Z antizemana ze mě udělali Zemanovce.Hérečky.
havlistickej chlív
ta komedianti chtějí udělat stávku)))). Tak hlavně aby taky odmítli granty a dotace
Re:
Přesně tak. Však někteří svým agresivním slovníkem jen potvrzují, že mít v ruce zbraň a přijít do slovní přestřelky s někým opačného názoru, neskončilo by to jen slovy. Hlupáci, proč se nesjednotíte??? Takhle si nás rozeberou, ať už číňané, amíci nebo rusové, Němci nebo mohamedáni....... Jdete jim tím svým hašteřením na ruku, jste jak loutky. Mír.
prasident by měl odstoupit dělá jenom ostudu. takovej celej divnej pocit z něho mám proto nazývám ho prasidentem nezaslouží si oslovit jinak.
Re: havlistickej chlív
Jen ať stávkují, ta šmíra stejně nikomu chybět nebude.
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Re: Re: Re: Re: ty
Ty jsi taky picus bez polibit kulky havlovy
Buranovo chování Zemana je nad chápání člověka? Proč je takovej čůrák prezidentem? Vlivem čůráků voličů slyšících na Zemanovo strašení uprchlíkama, co tu nejsou. Prostě knedloveř zvolil sobě rovného prezidentem.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#394: - Re: Re:
Ty blbá krávo tady žádní islamisti nejsou ! To jenom Zeman tím straší ovce jako ty aby ho volily! Seš úplně vykrákaná takové voliče Zeman potřebuje jestli ti to nedošlo ty huso !