Týdny občanského neklidu
Komedianti chtějí stávkovat, já myslím, že můžou a na vždy, nikomu ti šašci chybět nebudou...........
Re: Re: Že se nestydíte!
#1446: Anonymous - Re: Že se nestydíte!
Tak když už si tykáme, tak Ty koule ani úroveň evidentně nemáš.
Re: Re:
Omyl. Původně jsem byl pro knížete,a i ten slovník ,který jsem použil pochází od něj. A po té štvanici ukřičené menšiny ,která neuznává demokratickou volbu prezidenta a nechce počkat do další volby, toho Zemana volit budu. A ty VIP celebrity, které vyjedou 100 m za hranici a neštěkne po nich ani pes mě nepřesvěčí. Zdar.
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: - Petice za odvolání Daniela Hermana
už to tie bezcharakterné beštie stiahli - nedá sa petícia načítať
Re: Re: Re:
veľmi múdre slová , - prezrádzajú jednozančne vlastenecký chrakter
Re:
zřejmě volič socdem....vzdělání základní, vyučen v oboru řezník uzenář....v divadle naposled na základce...tož klídek soudruhu...je vás hodně, takže se v dohledné domě nic nezmění...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Měli bychom zapomenout na osobní antipatie a udělat vše, abychom ochránili demokraciia svobodu, které je čím dál méně. Prezident Zeman je celosvětová ostuda a jeho nejbližší spolupracovníci jsou lháři a podvodníci.Za svobodu a demokracii se musí bojovat. Třeba peticemi a vyhlášením týdnu občanského neklidu. Proto jsem tuto petici podepsal a 17.listopadu budu v PHE.S
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Vlastizrádci a užiteční idioti
#1447: Alena - Vlastizrádci a užiteční idioti
Soudružko oháníš se tady vlastizrádcema,jak bys nazvala české vrcholné politiky kteří lezou servilně číňanům do prdele?
Dvakrát měř, jednou řež!!!
Schapiro bude muset projevit mnohem větší scénárenský um, aby dal do pohybu český národ směrem, jaký si USA přeje. Já se jen modlím, aby se mu to v mém životě nepovedlo a radím všem kolem, aby se radši podívali, jak to dopadlo v historii a víc přemýšleli o tom, co se na ně sype z rádií a TV. Vzpomeňte třeba na nedávný Majdan na Ukrajině - dílo západních politiků v čele s americkou velvyslankyní Nuland...
Re: Re: Vlastizrádci a užiteční idioti
#1514: - Re: Vlastizrádci a užiteční idioti
Opět vytrženo z kontextu ošidnými médii. Vláda se čínské straně k něčemu zavázala, pak přijde tupý Hermann (já říkám, že na něčí pokyn), sejde se oficiálně, jako ministr, s dělejlamou a i mimozemšťanům ve vesmíru je jasné, že tím Čínu nasere. Dokážete si představit, jaký humbuk by nastal, kdyby něco podobného nastalo směrem k USA. Uvedu příklad: Udělili bychom azyl Snowdenovi. Nikdo neřeší to, že Bělobrádek a Babiš se sešel s lamou v SOUKROMÍ a nikomu to nevadilo!!!
Re:
Trochu s vámi nesouhlasím v tom že je Zeman celosvětová ostuda,já myslím že světu je on úplně u zadku a berou ho když už ho zaregistrují tak jenom jako směšnou figuru on prudí jen u nás a hlavně nás.
Re:
Je vidět, že o svobodě mnoho víte, když bojujete v nesprávný čas...
Re: Re:
Všeobecný omyl. Prudí média a jejich vlastníky. Potom čtenáře médií, kteří se rádi nechají ovlivnit :-D
Re:
Svět není zas tak veliký. Dosaďte si pár hráčů, jejich cíle a možná prozřete. Někde v koutě uvidíte i malou myšku, která si pochutnává na sýru Made in Czech republic.
Re:
Po klipu "Přemluv bábu" s jeho odkazem na předpokládanou demenci seniorů vznikla potřeba natočit 2. díl s názvem "Přemluv komedianta".
Re: Re: Re:
Schvaluji, jen nechápu Vaše naklonění k Schlafenbergovi před Zemanem. Při volbě z těchto dvou to nemůžu nazvat jinak, než dobou krátkobého zatmění.
Re:
Evropských hodnot? To jako aby všem lezl do prdele jako homoklátič Jakub Janda? To už úspěšně děláme nyní.
Herci a spol. volají po demokracii, přitom sami za celé 4 roky roky od volby prezidenta nebyli schopni v praxi realizovat základní demokratickou myšlenku, a to přijmout a respektovat volbu svých spoluobčanů, sousedů, kamarádů...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#611: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
:-D:-D :-D palec nahoru
| This discussion has been closed. |
Re: Fakta k zamyšlení.
#1477: nm - Fakta k zamyšlení.
To muselo dát práce . A přitom taková blbost . Že jo?