Slovanské národy spojme se - Славянские народы объединиться
..tolik pomatených lidí,co se schovávají za Slovany(Rusáky)..to je pouze cesta do pekel !!!Nikdy
Tato petice se mi velmi líbí. Nevím proč my češi, slovanský národ se "nekamarádíme" radši s Ruskem, Polskem nebo Chorvatskem nebo s jinýma slovanskýma zeměma. Nevím proč my češi lezeme američanům sprominutím do prdele. A taky mě strasně štve to že v mnohých českých rádiích hrajou samé anglické písničky. Nevím proč my češi neposloucháme radši ruské nebo chorvatské písničky. Aspoň bychom trochu rozumněli tomu co zpívou protože to jsou slovanské jazyky. A když my češi rádi jezdíme do Chorvatska tak bychom mohli poslouchat také jejich hudbu. Mně se líbí chorvatské písničky. Já mám dokonce nahrané chorvastké písničky na kazetě i na CD. Tuto petici bych podepsal klidně i stokrát kdyby to šlo.
Re: ..tolik pomatených lidí,co se schovávají za Slovany(Rusáky)..to je pouze cesta do pekel !!!Nikdy
A proč by to měla být cesta do pekel? Rusové jsou našimi bratry. To jsou slované. A my jsme taky slované. A nezapomeň že jestli budeš nadávat na slovany tak budeš nadávat sám na sebe.
Tato petice už má celkem hodně podpisů. Jenom aby k něčemu byla. Bylo by dobré kdybychom se více "kamarádili" s našima slovanskýma bratrama. Hlavně už nelezme těm američanům pořád do prdele. Už těch samých anglických písniček v rádiu mám plné zuby.
Re:
protože máme blbou vládu, jediná strana která by se postavila za slovany jsou KSČM (je to opravdu jediná levicová strana)
Re: Re: ..tolik pomatených lidí,co se schovávají za Slovany(Rusáky)..to je pouze cesta do pekel !!!N
to jsi vystihl přesně!!!SLÁVA SLOVANŮM !
Re: ..tolik pomatených lidí,co se schovávají za Slovany(Rusáky)..to je pouze cesta do pekel !!!Nikdy
jsou tu jedny stránky ale je tu jeden článek který popisuje celou situaci na Ukrajině a to jak naše vláda zrazuje Slovany a podporuje Fašisty v Kyjevě Další ruská invaze na Ukrajinu? Kolikátá už? Satelitní snímky ukazují jediné: Na důkazech nesejde, Rusko je viník tak jako tak. Schwarzenberg s Kalouskem touží po válce | PROTIPROUD, jinak jiní stránky NE BRUSELU - NÁRODNÍ DEMOKRACIE, tot mi nahrazuje propagandu ČT
Který pologramotný tukan to psal?
Ten blb neumí ani česky, Slovan jeden.
Ehm
Raději se všichni pod peticí podepsaní lidé odstěhujte do Ruska, pro "český národ" to bude obrovská úleva.
Re: Ehm
Je zcela evidentní, že to sepsal pologramotný idiot. Kdo něco takového podepíše, není o nic lepší
Ty krávo, to jsou zase pecky na novej víkend. Čili než trénovat s gepardy, které se snažíme dohnat, si radši za partnery vezmeme lenochody a budeme na ně machrovat. To je opravdu úžasná strategie jak to tady pozvednout. Radši nechci vidět konzistenci materiálu, co má autor petice v dutině lebeční.
Re:
Ty vole, návrat bolševiků je tady! Budeme rádiím kázat, co mají hrát a lidem kázat, co mají poslouchat. Ve škole zakážem angličtinu, přikážeme ruštinu a nastupující generace se ráda přeorientuje ze Stinga na Kaťušu. Chlapče, jako trolling by to docela šlo, jestli to bylo myšleno vážně, tak hajdy za Ural.
| This discussion has been closed. |