Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)
Re: Vítejte, Noční vlci!
Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů. Tak proto NE!!!
Re: Re:
Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů. Tak proto NE!!!
Vítám Noční Vlky! Buďte zdrávi molodci! Здравствуйте Ночные Волки!
Re: Re: Re:
Nějak se ti zasekla gramofonová deska, ty anantgardo.
Vítáme Vás Noční vlci a slaboduchá petice
Vítáme Vás noční vlci - Здравствуйте Ночные Волки!
Tak se Vám američtí řiťolezci ta petice moc nevede co ?! Za 4 dny 960 podpisů a z toho ještě část zahraničních ( PLR, Ukrajina, USA ) a podvodných podpisů ( Počkej zajíci, Hussein Obama). To se Ti agente Šafře moc nepovedlo co?! To tě říššký protektor Shapiró moc nepochválí !!!
Re:
Vítáme Vás noční vlci a slovanští bratři
Tak se Vám američtí řiťolezci ta petice moc nevede co ?! Za 4 dny 960 podpisů a z toho ještě část zahraničních ( PLR, Ukrajina, USA ) a podvodných podpisů ( Počkej zajíci, Hussein Obama). To se Ti agente Šafře moc nepovedlo co?! To tě říššký protektor Shapiró moc nepochválí !!!
Nejste tu vítáni!!!
Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů. Proto NE!!!
Vítáme Vás noční vlci a slovanští bratři
Re: Re: Pozdrav od Slovanů
#118: - Re: Pozdrav od Slovanů
Jak vidíš napsal.rusofile
Re: Re: Re:
Možná by to chtělo navštívit odborníka. Mám o vás obavy.
Re:
Nebo fakt, že si tam Putin zahrál na Hitlera s anexí Krymu - což by Čechům vážně nemělo být potřeba opakovat. Použil i stejnou propagandu. Opět, jeden by čekal že budeme mít zkušenosti s ruskými médii a informacemi těmito vypouštěnými.
Re: Re: Re: Re:
Já zato nemůžu že nemáte argumenty.I kdž popravdě jsem to čekal, porotože najít člověka který nechal VÝVRAŽDIT VÍC JAK 6MILIONŮ LIDI abys v novodobé historii pohledal.Snad jen Pol Pot až 2miliony mrtvých .Ale ten byl taky rudý, tak nic. Ty anantgardo.
Re:
Nejste tu vítáni!!!
Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů.
Já nejsem z USA
Řeknu Vám, já tam nikdy nebyl
tam, kde se nořej domy do mraků
snad proto ještě nejsem debil
já ještě nebyl v zemi zázraků
Nebudu zpívat jak Bob Marley
těžko bych sobě rozuměl
nekoukej hloupě, z lahve nalej
já bych to vážně asi neuměl
Už nemusíme nosit rudý trenky
nebudu proto zpívat Yesterday
a v každý sloce stokrát baby
ať se za velkou louží nezloběj
Ta Coca Cola není zas tak super
za housku s masem vážně dík
i když to není blbej nápad
Donalde, kam se hrabeš na knedlík
Já jsem byl určenej abych tady žil
dával si ovar, křen a k tomu pivo pil
Tam by ses povídaj jak prase v žitě měl
já nechci před nikym sednout si na prdel
Já nejsem z USA, já nejsem z USA
já vážně nejsem z USA a snad se proto na mě nezloběj
Možná bych měl tam velkej barák
největší na Elm Street
a taky jedno drahý auto
jako lord bych si tam mohl žít
Někdy mě až z toho vážně jebe
když pomyslim na tu pohodu
jenže bych tam asi neměl tebe
ani tu svou malou hospodu
Já jsem byl určenej abych tady žil
dával si ovar, křen a k tomu pivo pil
Tam by ses povídaj jak prase v žitě měl
já nechci před nikym sednout si na prdel
Já nejsem z USA, já nejsem z USA
já vážně nejsem z USA a snad se proto na mě nezloběj
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven
ještě se ukloníme než tam zalezem
Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad
já už se nechci klanět, já chci rovně stát.....
Re: Vítáme Vás Noční vlci a slaboduchá petice
#237: Vlastenec - Vítáme Vás Noční vlci a slaboduchá petice
No Tebe za ty nemastne,neslane projevy,vuci USA konvoji zrovna nepochvalili,co? Myslis ze petice,ukazuje silu protestu....tak to ses hodne naivni....
Takže už kvůli vám fašistům nemůžou projet republikou ani obyčejní motorkáři! jděte do prdele pokrytci!! Posíláte žoldáky na US mise ke genocidě nepohodlnejch států a tady máte nahnáno s pár motorkářů blbečci! Jste s tím trapní jak Baťa s dřevákama!
Re:
No to je blabol. Kdyby to nebyli obdivovatele masoveho vraha Stalina,slusni lide by je privitali. Takhle je privita jen odpad naroda a vlastizradci.
Co do toho pořád pletete Hitlera, degeši. Sudety patřily odjakživa Česku, Krym nikdy fakticky ukrajinský nebyl, jen poloautonomní oblast s ruským obyvatelstvem, nešťastně přiřazená k Ukrajině. Po rozpadu SSSR si všichni přáli do Ruska, ne k Ukrajině, i referendum to ukázalo, tak proč by měli trpět pod ukrajinskými fašouny?
To si pleteš, odpad národa a vlastizrádci tady před dvěma týdny vřele vítali konvoj imperialistické velmoci USA.
-sef-nocnich-vlku-se-chlubi-ze-napad-anektovat-krym-muze mit Putin od nej
O tyhle sovetske protizapadni vypatlance, opravdu normalni clovek nestoji.
| This discussion has been closed. |
Re:
#131: -
Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů. Tak proto NE!!! Otom je tahle petice tak sem nepleť něco jiného.