podporujeme prezidenta Zemana
Re: Re:
Mela jste si vybrat prezdivku Kocicka. To by k Vam sedelo lepe. Snad vite, jak tohle slovo prelozil Vas oblibenec. Jste proste Pussy k zulibani.
Za komunismu sdělovací prostředky lhaly, dnes lžou ještě více, včetně veřejnoprávní televize.A ten, kdo nemá vlastní názor a neumí číst mezi řádky, je ovce, kterou Kalousek vodí po kamenité pstvě a po volbách ji zařízne.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
OpilyRe:
Opilly sprosty dobytek neni normalni a lidsky.
Re:
NASEHO PREZIDENTA VOLILA VETSINA NARODA A TED KDYZ NAZYVA VECI PRAVYMI JMENY A RIKA PRAVDU ,TAK MU CHTEJI DAVAT CERVENOU KARTU.
ON UZ KARTU MA A TO ZELENOU KTEROU DOSTAL PRI PRIME VOLBE OD VOLICU!
PORAD LEPSI VARIANTA,NEZ MIT PREZIDENTA TREBA KNIZETE
Putin je jako Hitler, zastavte ho, než bude pozdě, vyzval Západ Kasparov
Re: OpilyRe:
Děkujeme, že jsi nám tady sdělil Tvé problémy. Je mi Tě upřímně líto. Něco s tím dělej nebo Ti to zůstane.
Re:
Nasili, to vam slo vzdy dobre. Hlavne si nezapomente vzit na pomoc Lidove milice.
Re: Re:
Znam ze sveho okoli spoustu lidi, kteri volili Zemana a ted toho lituji. Pry by stejnou chybu neudelali. Upozornuji, ze jsem nevolila Knizete, ale ani to sproste hovado, co sedi na Hrade.
Obožáci (myslím tím odpůrce Zemana) už se snaží obě petice poškodit a zdiskreditovat. Zapisují se pod hanlivými jmény nebo jinými nesmysly. Opravdu to jsou ubožáci!!!!! Musí být asi dobře za vše zaplacení. A pak, kdo je inteligentní a slušný. Kritizují vulgaritu a jsou ještě vulgárnější.
Re: Re: Re:
Vidíte, já mám opačné zkušenosti. Znám mnoho lidí, kteří ho nevolili a nebo jako menší zlo a nyní jsou rádi, že tam je právě on.
Vážím si všech, kteří podporují pana presidenta, obyvatel Prahy zvlášť, jelikož jsou v jámě lvové a mají ty odpůrce všude kolem sebe.
Re: Re: Re:
Znáte mnoho lidí?Myslíte toho jedinného co se an vás díva ze zrcadla samolíbeho který jenom nadáva.
Re: Re: Re: Re:
Pokud chces psat diskuzni prispevky, nauc se ceskou gramatiku.
Re:
Kdy se pan Kasparov narodil, že tak "objektivně" hodnotí? Snad je ještě dobrý šachista, ale v praktickém životě je možná nepoužitelný. Já pamatuji Hitlera a o Putinovi také leccos vím. I když se deformátoři snaží, až se z nich kouří! Pan Kasparov srovnává nesrovnatelné.
| This discussion has been closed. |
Re:
#827: -
Naprosto s Vámi souhlasím a za pražský "dobytek" se stydím.