podporujeme prezidenta Zemana
Re: Re: Re: Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
#449: - Re: Re: Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
To byla reakce na tvůj blábol předtím? Nejhorší a nejubožejší vulgarismy jsou od příznivců Schwanzenberga a Kalouska :/ Že jsi vymaštěnej bezmozek, které mu je nutné to vysvětlit několikrát, za to já nemůžu... Nadávky od hlupáka tvého typu mě nemůžou naštvat, jen tě poprosím, abys nepsal takové romány... Tolik nesmyslů a takhle dlouhé, kdo to má dešifrovat...;-)
Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
#411: - Re: A tohle nám vnutili!!!
Z Vašeho "výtvoru" jsem skutečně paff!!! Modelem Vám stál Váš tatínek nebo maminka???
Re: Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
#453: kdemohkrad - Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
Ne, váš prezident, při vaší inteligenci rozumím, že se ptáte;-)
Re: Re: Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
#454: - Re: Re: Re: A tohle nám vnutili!!!
Příjemně jste mě překvapil, že se nevyjadřujete vulgárně. Jak jste se mohl ocitnout na "druhém" břehu???
...fundamentum iustitiae fides...
Od lidí jako je Kalousek a Schwarzenberg je kritika projevem zášti k panu prezidentovi.Nemohou mu odpustit volební úspěch.Kalousek se snaží odvést pozornost od své náklonnosti k alkoholu a Schwarzenberg má komplex,že není schopen hovořit smysluplně a srozumitelně v dlouhých projevech,tak jak hovoří pan prezident Zeman.Oba používají vulgární výrazy na veřejnosti a tyto úlety vydávají za projev vytříbeného vkusu osvojence šlechtického rodu. Mám zcela stejný názor na skupinu Pussy Raiot.Nejsem věřící člověk,ale nemohu schvalovat zhanobení kostela řáděním osob, které nedokážou ctít práva věřících.Je velice smutné,že TOP 09 v čele s výše jmenovanými, označuje takové extremisty za politické vězně. Pokud si tito pseudo demokraté myslí, že se má za demokracii bojovat tímto způsobem,tak jsem rád,že na hradě sedí pan Zeman. Bylo to nedávno,kdy tito výše uvedení demokraté nazývali lůzou stotisícové shromáždění odborářů a hlásali,že politika se na ulici nedělá. Rychle změnili své názory,když podpořili vraždění na Majdanu. Děkuji vám pane prezidente, nastavil jste správně zrcadlo na ty jejich křivé huby.
Re:
#42: - zeman mluví otevřeně a bez obalu, to jej naopak šlechtí. Komu čest, tomu čest!
souhlasím :)
Zemanův slovník: KUNDA KURVA HOVNO PÍČA no nezní to jako Zeman?
Ovarová drško Zemane, chceš něco slišet? Smrdíš jako KUNDA!
Demokracie po česku
Vyslechnul jsem "Hovory z Lán" na http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3241839/embedded a divím se hysterii, která se rozpoutala.
Re:
I za Protektorátu Böhmen and Möhren jsme měli ČESKÉHO prezidenta, teď by lidé chtěli mít na trůně cizince? To je přímo neskutečné - snad je to jen zlý sen a probudím se z něj...
Re:
Hysterii vyvolávají většinou právě ti, co projev vůbec neslyšeli, jen jim někdo nabulíkoval, co se mu hodilo do krámu...
Re:
...dokud Pan prezident leží v žaludku ODS, TOP, Kalouskovi, Karlovi a dalším jim podobným, jsem v klidu a věřím, že jdou věci správným směrem...
Re:
ty máš dost ty vole :-) )))))))))), ty seš buď zhuleen a nebo to nepij už ani ředěný
| This discussion has been closed. |
Re:
#385: -
Co se týče obsahu a formy Vašeho příspěvku, napsal (a) jste perfektní příspěvek - stručný a výstižný. Děkuji Vám za něj.
Kdyby obsahoval urážky našeho pana presidenta a byl plný gramatických chyb, jistě by jej morální devianti, kteří z pozadí řídí i tuto diskuzi, vychvalovali.
Sympatie slušných lidí jsou na Vaší straně...experto credite...