podporujeme prezidenta Zemana
Re:
#2: - Přesně tak, ještě mě napadá přirovnání - zloděj křičí chyťte zloděje - kanály se snaží vyvolávat negativní propagandu
Re:
Je tedy vulgární jejich název, nebo český překlad?
Re: káča
Podporuji pana prezidenta Zemana, písemnou petici podepíší. Jsem ráda, že je našim prezidentem
revanšistických hovad !!!
Re: Re: pussy není pussi
ti, kteří mají rozhled, čtou, sledují co se děje v zahraničí... jsou po 25 letech demokracie hlavně poněkud smutní z toho, co se zde děje.
pussi ve slovníku vůbec není
a Pussy Riot nejsou Pussycat Dols, holky z Riot prostě nejsou žádní andílci, ať už si říkáte co chcete
Re: Podpora Zemana?
#13: Jeníček - Podpora Zemana?
Samozřejmě, stydět se můžeš za kohokoliv a cokoliv. Ale ruku na srdce - tys opravdu nikdy nevyslovil nepatřičné slovo či výraz? Ano nebo ne? To pokrytectví a svatouškovství je tady neskutečné ! A ještě, je třeba měřit jedním metrem, prezidentovi, jeho odpůrcům (i vyvolavatelům petice za odovolání prezidenta) i nám všem!! A to se tady neděje! Já vidím pouze a jedině neskutečnou štvanici na prezidenta ze strany médií, kteerá se započala již jeho zvolením do funkce.
s panem prezidentem souhlasím, jen vulgárním zlodějům nastavil zrcadlo...chtěl bych poprosit ty, kteří mají Facebook, nechť si tuto petici dají do "sdílení" je to na první straně, díky moc.....s darebáky je třeba bojovat ....
Re:
Pokud někdo (tzn. vy či ty) nezná a neumí ani základy české gramatiky, tak ať prosím příště neobtěžuje! Vemeno s kachny - tak to prosím není nic, protože vemeno s kým čím, tedy 7.pád užit nesprávně. Zřejmě bylo míněno - vemeno z kachny - tedy z koho čeho, ale v tom případě je zase špatně užitá předložka. A zoologicky je to úplný nesmysl! Prostě hlupák se vším všudy (to napsal)!
| This discussion has been closed. |
a vlastne vsechna media uz nemuzu ani slyset, prevracene zpravy naruby
kecy, vse co reknou,tak vnimat obracene. Je to banda gauneru,kteri jsou
dobre zaplaceni, ze muzou takto provokovat a stvat proti sobe lidi. Asi by
se jim libila takova demokracie jako je na Ukrajine a chteli by ji oplatnit i tady.
Takovy majdanek pro toho sislu a zlodeje Kalouska. Doufam ze Duka
taky obdivuje Pussy a usporada nejaky koncert .