podporujeme prezidenta Zemana
FB skupina, která nesouhlasí s politikou Miloše Zemana a jeho vstřícného postoje k Ruska a Číně
Re: Re: Podpora Zemana?
#124: Chito - Re: Podpora Zemana?
Vy jste Zemana vnímal již od samého počátku tak, jak ho popisujete...Volič Schwanzerberga :/
No, Zeman je člověk, který se přetvařovat moc neumí....
A vy víte jak se chová Schwanz.? Já jo! Taky pěkně hnusně!
Ale máte pravdu, umí se chovat, KDYŽ JE POTŘEBA :(( ví jak "nachytat" své fandy, ví co chtějí slyšet, je pěkně mazanej :/ a to mi nikdo nevymluví...
Díky, že je tam Zeman!
jo at si klidne mluvi sproste, to je mi vcelku u zadku, ale to ze ve svete mluvi i za me a pritom mele sracky a predhazuje za vsechny Cechy nazory za ktery se normalni clovek proste stydi, to mi teda vadi dost
Nekalouskův občan.
Jsem pro posílení prezidentských pravomocí a pro sjednocení zbytku nedefektních lidí,za účelem znovuzvolení Miloše Zemana prezidentem.
Jsi legrační,paciente!
Tebe zajímá zahraničí?To si mne dostal!Přeji i nadále hezký pobyt v Bohnicích!!!
Re:
...takto se ale může chovat jenom v hospodě u Vás na Vysočině
Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
#90: - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
...naprostý souhlas...petice podepsaná...
Re:
Někdo mu přeje pevné zdraví, někdo rakovinu, v tom je krása demokracie.
Náš prezident Zeman
Jsem rad, že máme presidenta upřímného, sečtělého, který nazývá věci pravým jménem.
Moc si ho vážím Už mám ty propagandy proti němu všemu plný zuby !!!!! Nebojte Majdan Tady nepřipustíme !!!!
Všem těm co kritizují jednání a kroky presidenta vzkazuji - v samostatné éře ČR se nestydím za presidenta o prvém nebudu hovořit, neboť úřad presidenta je ústavní funkce, ale prvý president se hodil do IV cenové skupiny.
| This discussion has been closed. |
Re:
#120: -
Souhlas!