Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR
Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Ty jdi taky do prrrrrrr.... ať chcípne ten,kdo zabije a zneužije děcko !!!!!!!!!!!!
Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#8: Mirek - Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Lahola...vy jste buď úchyl,vrah,nebo totální kretén!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Píšete o tom jak je každý život posvátný a o tom jak by ho člověk člověku neměl brát ,ale je dost zajmaví že ho můžou brát lidi novorozencům,kojencům,batolatům,školákům, důchodcům a podobně.Je zajímavé že když se dějou tyto hrůzné věci bůh u toho jak si chybí!!!!!!!!!!!!!!Myslím si že když dokáže vzít matka život svému dítěti a nebo strejda život holčičce v nejnovějším případě může vzít soud život zrůdě která to má na svědomí.Jak se říká OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB
Ty si dement :D takze vrah vzit muze nevinemu,ale neviny vrahovi ne jo ? Logika hranateho kolecka
Nejsem pro trest smrti, protože je to počin, který nelze nikdy napravit v případě justičního omylu a také proto, že pro skutečné monstra by byl spíše vysvobozením. Jsem pro reformu vězeňského systému, aby odsouzení museli generovat nějaký přínos pro společnost které uškodili, dle provinění buď si tvrdě odpracovat, nebo u takových, kteří nezpochybnitelně (usvědčuje je více nezpochybnitelných důkazů a přiznali se) provedli zločin jako úmyslnou vraždu, nevidím důvod, proč by neměli nahradit například nevinná zvířata používaná k naprosto nehumánním studiím a testům, třeba i fatálním...
Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#306: DENDA - Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
bože laholo ,čím vy přemíšlíte jste zdravý neb jste jeden z těch úhcilnejch debilů.neprávem nikdo nesmí nikomu vzít život ,něco jiného je je-li ten člověk či to dítě smrtelně nemocné a zemře jinak za vraždu a hlavně vraždu dítěte trest smrti ,žádné odvolání atd hned bez milosti už atje konečně klid od takových lidí a děti a lidi můžou svobodně a bez strachu o život žít
A kdo dal právo těm, co vraždí?
Jsem z Klášterce ,20 let je málo dala bych smrt za smrt tak jak to udělal vrah Elišky .
No jistě, to víme.. a kdo má právo brát život dětem a bezbranným bytostem... podle Vašich titulů mě Vaše reakce ani nepřekvapuje.... :-(
Je hrozné když v současnosti chodí vrazi po svobodě a mohou dál páchat vraždy. Proto jsem zastáncem: oko za oko, zub za zub.
Listina zakl. prav a svobod
Dobry den,
Cil teto petice ze sve podstaty nemuze projit. Prectete si Listinu zakladnich prav a svobod, cl. 6 a cl. 18 (3). Autorka udela nejlip, kdyz petici stahne.
S pozdravem,
XY, student PrF UK
Re:
Ano, naprostý souhlas. Trestní zákonodárství si žádá změnu. Jsme však jako ČR vázáni komunitárním právem EU. Postoj EU k neobnovitelnosti trestu smrti však není neměnný. I když se to tak propagandisticky hlásá. Ale médiím a prodejným novinářům nelze věřit. V souvislosti se zvýšením hrozby světového terorismu uvažovali na jedné konferenci dokonce i renomovaní právníci EU o možnosti v takových výjimečných případech o možném obnovení absolutního trestu. Už to, že jsou takové úvahy připouštěny, je pozitivním signálem.
největší kravinu co jsem četla.
| This discussion has been closed. |
Nevím co judr Lahola hulí za matroš ale musí to být síla protože je úplně mimo!!!!