Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR
Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
pane judratd... jste normální
Jsem pro opětovné zavedení trestu smrti.
Za každé úmyslné zabití nemůže následovat jiný trest. Určitě by těch mordů potom ubylo.....
Lahola, Ty by jsi měl být první na řadě, jak se trest smrti zavede!!!
JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
.....vy jste opravdu magor! Nejen, že bych zavedla trest smrti, ale navíc bych zvolila pomalou a bolestivou smrt, aby ta zrůda trpěla!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#261: - Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Píšete,že člověk nemá právo život vzít jinému člověku,ale vrah to právo má???? A matka i když život dala má právo ho vzít??? NECHÁPU.... :( Proč by měl vrah dítěte žít za naše peníze a ještě jako prase v žitě? Aby matky zavražděných,umučených dětí platily vrahům jejich dětí přepych v kriminále? Jedině strach o svůj hnusnej život ty sráče zastaví...čeho se mají bát,odkroutí si půlku trestu a jdou domů...vraždit dál...ale je přece nikdo zabít nemůže.... Ano jsem pro trest smrti pro vrahy...
Mučit
S trestem smrti souhlasím, ale těm pedofilním a úchylným prasatům bych zažival uřízla ptáka a pomalu a bolestivě je nechala mučit, až by sami prosili o smrt. V případě kdy někdo zabije a znásilní malý dítě (i dospěleho, je to fuk) je trest smrti polehčující okolnost, proto já jsem za mučení a pak zabití stejně brutálním způsobem, jakým to oni udělali svým obětem.
Nezlobte se na mne, ale jste idiot první kategorie. Jak tohle můžete vůbec napsat. Hajzl co někoho brutálně zabije nebo znásilní není člověk, ale odpad a do společnosti nepatří a já rozhodně nechci, by moje daně šli na jeho pohodlný život ve vězení, kde se má lépe jak my venku! Zkuste se zamyslet nad tím, že by někdo zavraždil někoho ve vaší rodině (pochopitelně to nikomu nepřeji zažít), potom byste byl první kdo by požadoval trest smrti!!
Pane doktore, děkuji, že jste to napsal, přestože jste mohl očekávat, že reakce většiny diskutérů bude negativní. Naprosto s Vámi souhlasím. A je třeba to trpělivě vysvětlovat.
"Bojíte se i v práci, pokud pracujete třeba jako zdravotní sestry, máte noční a přitom strach, že Vás napadne opilý či zfetovaný pacient" .... to jako vazne tohle davate jako jeden z duvodu PRO ??? a za co budete chtit trest smrti priste? za hospodskou rvacku ?
Re: Vzchopme se a vezměme budoucnost do svých rukou
#166: Jan Antošovský - Vzchopme se a vezměme budoucnost do svých rukou
a to jako vazne veris ze to trest smrti zmeni ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Nejen v tomto případě, ale za každé ůmyslné zabitííííí