Podpora paní učitelky Petry Štěpánové
Re: Re: Re:
No autor této petice se alespoň spravedlností ohání. Bolševické metody výuky paní učitelky se mi také nelíbí, ale jak vidíte na seznamu signatářů této petice, bolševiků je tady ještě alespoň 3 tisíce... Popravdě, ta demagogie paní učitelky je horší, než jaká byla za bolševika.
Seržanti US Army Jegorov a Kantarija věší rudou americkou vlajku nad říšským sněmem v Berlíně
Americane, Britove a Kanadani. Dekuji Vam statecni vojaci ze jste take porazili Protektorat Velkonemecke rise Cechy a Moravu.
Re: Re: Re: Re:
Reagoval jsem na někoho,kdo se tady ohání paragrafy.To co jste tady vyzvracel svědčí o vašem značně pokrouceném charakteru.Běžte si slintat ty bolševický kecy pod druhou petici.
Re: Re: Re: Re: Re:
Bolševik jste tady přece Vy. I Váš pravopis a způsob vyjadřování Vás jasně identifikuje.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Běžte si slintat ty bolševický kecy pod petici,kterou založila vaše soudružka z Ruska.Velká milovnice pana inženýra prezidenta a nekalte tady vodu všem,kteří sympatizují s civilizovanou západní kulturou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#534: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Paní učitelka je z Ruska? To bych netvrdil, bolševickou propagandu umí i místní. Stačí prohodit rudou hvězdu za bílou, USA za SSSR a můžete pokračovat jako kdysi. S USA na věčné časy a nikdy jinak!
A teď všichni, soudruzi: Aáááť žije U-S-A! Aááááť žije U-S-A! A pěkně tleskat do rytmu, jako kdysi
Režimy se mění, ale režimní kádry ne :-) Stačí vyměnit jednoho velkého bratra za druhého. A odteď nás neosvobodila slavná Rudá armáda, ale slavná US Army...
Re: Ja trvam na tom ,ze Plzen osvobodil Patton.i
Bydlim v Plzni ,me samozrejme osvobodili americani. Jsem 72 roku star.
A pak že to není pravda! Americký T 34 osvobozuje Prahu! Tady je to jasně vidět.
Re: Re: Ja trvam na tom ,ze Plzen osvobodil Patton.i
#537: - Re: Ja trvam na tom ,ze Plzen osvobodil Patton.i
Víte, naše rodina skončila v koncentráku, děda dostal Válečný kříž 1939 in memoriam a 19 lidí z rodiny a nejbližšího příbuzenstva povraždilo gestapo za dědovu účast v atentátu na Heydricha. Druhý děda pro změnu vyhazoval vlaky, takže se na výroky paní učitelky o druhé světové válce dívám poněkud jinak než vy, kteří jste stáli na druhé straně.
Re:
Toto není o Rusku a jeho národu. Toto je o prostém faktu, že falšovat historii a obelhávat děti ve škole se neslučuje s povoláním učitelky. Že toto dělají jen bolševici.
Dnes přibylo dvakrát víc podpisů než IP adres :-)
Soudruzi, vy se opravdu nezapřete :-)
Re: Re: Re:
Re: Churchil po 48 Re:
Velmi by mne překvapilo, kdyby to skutečně vypustil z úst. Kde je zdroj Vaší informace, prosím?
Tato učitelka nemá právo toto vyučovat a bylo by dobré dát na ministerstvo školství návrh na prošetření jejího stylu vyučování a také bude podána
Re:
NATO nacisticka organizace??
Vsiml si nekdo, ze ten rusofil Maly z Usti nad Labem oznacil NATO jako nacistickou organizaci??
Co na to organy v trestnim rizeni?
Pani ucitelka rekla, ze Americani osvobodili Evropu od agresora Hitlera, coz je v sirsim kontextu pravda. Ano, CCCP tomu vyznamne napomohl, ale nebyt USA, Hitler by se s Japoncema setkal nekde na Sibiri.
Nebo by se Stalin s Hitlerem opet dohod a Hitler by Stalinoj nechal to co je za Uralem.
Nevím ale je tu člověk ,který měl dědečka komunistu a jde proti rodině.přítom jeho dědeček byl zakladatel družstva v obci. Jeho syn byl na vojenské škole.dotáhl to na doktora práv. byl starostou obce a vynikající člověk, jeho syn podepsal chartu 77 a v 89 roce se nepohodl se svým otcem proti názorum komunismu. nevím ale mít na rukou krev svého otce je smutné. sama jsem členkou komunistu a nemám žádnou krev na rukou lidí. jen chci aby stát byl zabezpečený, mladé rodiny nebyli na pokrají chudoby a nediktovali nám podmínky.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#518: - Re:
Pane jo.Bolševici se budou nakonec ohánět spravedlností.To jsme to tady dopracovali.