Podpora paní učitelky Petry Štěpánové
jak se dá zakázat ideologieRe: Zákaz komunismu.
Jak se dá zakázat ideologie, která zůstala pouze v textu knih a nikde nikdy nebyla uplatněna?
Re:
Ty komunistické praktiky zde zavádějí sradoby demokratické strany, které jsou ve vládách od roku 1990. A paní učitelka si s těmi StB praktikami moc nezadá. V 50. letech by z jejích názorů a praktik měli radost.
Re: Re: tož i on bolševický lhář je ve Švejkově prezidentem... a udavač a zloděj agent Bureš ministr
Ano, jsou jich plné neziskovky. Bohužel
Re: Re: Re:
Máte úroveň, hájit lhářku, to chce silný žaludek.
ChodilRe: Napišme také, že za jijími názory stojíme
#16: Josef Svoboda - Napišme také, že za jijími názory stojíme
Souhlasíte? Chodil/a jste do ZŠ? Měl/a jste v ní dějepis?
Neuveřitelne aby se tady už bál člověk vyjádřit svůj názor. Vypraskat tu Ruskou verbez i s Jolanou z republiky
Tak pokud Re:
Já bych se taky nebála, ale styděla bych se. Jsem ráda, že takový člověk není členem našeho učitelského sboru
Re: Re:
Právě, že souhlasí. Nesouhlasí se lživým tvrzením paní "učitelky"
Re:
Něco jiného je vyjádřit názor a nědco jiného je nabádat k likvidaci demokracie. I v ústěvě máte zakotvené právo demokracii bránit. A paní demagogička (učitelka je špatně) nabádá k násilnému zákazu politické strany. Tedy k zákazu jí volit.
Já si pamatuju tu dobu, kdy jsme mohli volit pouze "shcválené strany" třeba KSČ. Pamatuju si dobu, kdy se popíralo že část ČR osvobodili Američané. Teď by část národa zase ráda popírala, že tu druhou polovinu osvobodilla Rudá armáda. Máte se vážně čím chlubit. Čím se vlastně od bolševiků odlišujete? Nálepkou.. ničím jiným.
Rusaci jsou dobytek.To si pamatujte studenti.
Pani ucitelko PRAVDA VITEZI a rusaci s tim jejich Vladimirovicem jsou nesmirny dobytek.
Re:
Áááááno, svoboda bez Ruska - s USA, Islámským státem a jeho pátou kolonou pražskou kavárnou - na věčné časy a nikdy jinak, že?
K certu s bolsevizmem.
Re:
A pak ses probral s rukou v nočníku, ty nesmírný "nedobytku."
To vyhrožování je samozřejmě ubohé
stejně jako znalosti paní učitelky :-)
Re: Re:
Druhou polovinu? Vaše představa o tom, co je to polovina, mne pobavila, jinak ale souhlas -)
Re:
Souhlas. K čertu s bolševickou EU, diktující nám co máme dělat, jak máme žít, mluvit, co ve volném čase dělat, s kým a za jakých podmínek se stýkat, co jíst, co si kupovat, kde, v které restauraci (ne)kouřit...
Bolševická EU ví vždy lépe než my sami, co je pro nás dobré, proto si ji my, kovaní soudruzi Kovandové, rozvracet nenecháme!
| This discussion has been closed. |
...Re: Re:
#92: samec - Re:
...nezabiješ?