Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové
Re: Re:
Ty máš doma bustu Gottwalda a Husáka?To ti dali soudruzi k tvým 90.nám?
Učitelka se chovala jako fanatik, který úmyslně zkresluje historii. Její vystupování v pořadu ,,Máte slovo" bylo až neskutečné a docela by mne zajímalo co si o této kreatuře myslí její kolegové.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Zato ty jsi špína z tátových rudých bolševických koulí.Čumáčku.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#829: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tvá ubohost mě jen rozesmivá. Kdoví, jestli svýho fotra znáš. Tvoje kolaborantsska matka rada roztáhla každému
Pozitivní zpráva
Každý den zhebne stářm několik stovek fanatických senilních komunistů.Takže se brzy pročistí vzduch.Budoucnost patří nastupující mladé generaci, nezatížené komunismem.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#832: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nebyla nakonec tvoje matka Marie Kabrhelová??
Na této petici mají komunisti svůj sabat.
Tento pořad je hrozný!!!!! Jílková, jako vždy, nadržuje jedné straně. Pan Gabor z publika, je tam pořád!!! Že by prémiový divák?! Dle úrovně tohoto pořadu jsou i vyvolení - stačí si poslechnout tuto učitelku. Lituji děti, které učí!
Doporučení ředitele školy, kde učí tato popletená učitelka: Nechte ji přezkoušet!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tvůj otec byl přeci "Klement Gottwald" a tvoje matka "komunistická strana Československa".Tak jste to přeci na sjezdech tvrdili.
Re:
A tebe přezkoušet vyjmenovaná slova a malou násobilku před komisí.
Re: Re:
Ne,to vy komunisti tu každodenně opakuhete svůj sabat.
Re: Pozitivní zpráva
Ano, budoucnost patří nám. Já jsem mladá generace, stejně jako Jelena a mnoho ještě mladších. Studující v novém miléniu a říkám Sláva Putinovi, ne havlistickym vlastizradcum. ne teroristům z NATO smrt neobanderovcum. A teď mudruj pupkaty strejdo.
Re:
Co, ty tu nejsi sám? Vzal jsi s sebou svýho stbáckýho fotra?
A mě to bylo jasný, že je to katolická kráva. Takže ji skutečně ten její farář jako dítě obtěžoval. Vše se vysvětlilo.
Pozitivní zpráva je, že lide kolem Havla se často uchlastavaji ještě před sedmdesatkou. i to je moc dlouhý život pro ty zrádce. Měli chcipat ve vězení při práci.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#822: - Re: Re: Re: Re:
Tvoje matka byla špinavá piča a tvůj otec tě měl vystrikat raději do umyvadla. Bylo by o jednoho dementa míň. Vlastizradcu je vás tu stejně dost.