Požadujeme okamžitou rezignaci ministra Zaorálka
Zaorálek a ty ostatní co napsaly dopis do Číny jsou šmejdi tyhle hovada nesmí být ve vládě !!!!!!!!!!!!!!!
Pro mě za mě se mohou Herman se Zaorálkem vzít za ruce a společně skočit do rokle. Aby to neměli tak daleko, tak navrhuji Velkou Ameriku na Mořině. Případně mohou vzít sebou i Dienstbiera a Sobotku.
ja bych navrhoval takove hnusne curaky politiky jako zaoralek a zeman zastrelit protoze oni skodi. ja je tak nenavidim!
Chce pražská kavárna proti Zemanovi a Zaorálkovi stávkovat? Dobrá, ať si stávkuje navždy:
Pane prezidente Zemane, chceme, abyste znovu kandidoval
Taky nemám nikterak v lásce pana ministra Zaorálka, ale proboha, odvolávat kvůli takové blbosti? To na něj nemáte žádné závažné pochybení? Nezlobte se na mě, ale s tímhle nemáte jedinou šanci, tohle je vážně fraška.
Co taky chcete po bývalém komunistovi, který dodržuje "stranickou disciplínu" a meznárodní "internacionalismus".
Re:
Trochu mi to připomíná čtveřici z 68": Biľak, Kolder, Husák a Jindra.
Není to ten bolševický "křikloun" ze sněmovny?
Nikoliv Zaorálek, ale Herman by měl rezignovat. Výstižně to okomentoval Josef Nožička:
Ministr Herman by měl z vlády odejít
Tibet je čínské území
TIBET PATŘÍ ČÍNĚ A VY A ANI NIKDO JINÝ S TÍM NIC NEUDĚLÁ
Všechny státy světa uznávají Tibet jako součást Číny
Re:
Tak pak nechápu, proč kvůli návštěvě jednoho Tibeťaňa ti žluťáčtí komouši tolik chrochtají?
Nechceme mít každý den k obědu rýži.
"Čí rýži jíš, toho píseň zpívej"!
Ne Zaorálek, ale Herman by měl ihned rezignovat na svůj post. Člověk, který záměrně nerespektuje jednotnou linii s vládou a prezidentem a není takto k vládě loajální, snaží destabilizovat situaci v zemi vyvoláváním umělé aféry, proti vůli vlády i prezidenta země přijímá na oficiální úrovni dalajlámu, účastní se krajanských sjezdů sudetských Němců, dělá likvidační škrty ohledně koncertů vážné hudby, které se mají konat pod záštitou prezidenta republiky z vlastních mstivých důvodů (a byl přitom usvědčen nedávno dokonce i parlamentem většinovým hlasováním), nemá ve vládě již opravdu co dělat, neboť jeho působení je již zcela za hranou a v rozporu s posláním postu ministra kultury, který dosud zastává.
Podepisujte tedy petici za odvolání ministra Daniela Hermana
Re: Odvolat Hermana, ne Zaorálka
Ano, souhlas.
HERMAN je ten, kdo by měl rezignovat.
Želé Sobotka nekoná, aby s vlastizrádným parazitem Hermanem vyrazil futra.
| This discussion has been closed. |