Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Re:
Ale krkovičku nebo ovárek, to jo! Nebo tlačenku, salámek, buřtíky!?
Re: A co koně,opice,lvi,sloni....
#49: Karel - A co koně,opice,lvi,sloni....
Jistěže vaděj. Jak si na to přišel, že nevaděj? Jenže na to běží už jiné protesty, petice a návrky na změnu legislativy. Jo a Karle, Ty seš taky jedlej, tak bacha na to.
Re: Re: Ať žije svoboda všech tvorů!
#50: Karel - Re: Ať žije svoboda všech tvorů!
Není ten Tvůj kámoš náhodou zoofil? Jestli toho delfína neosahával. To jste byli na volném moři nebo v nějakém ohraničeném prostoru?
Re:
dozvěděla jsem se, že jste převzal záštitu nad komerčním projektem "Delfíni v Praze". Tímto se Vás táži, zda-li víte, co vše se skrývá za tím, než se delfíni dostanou do delfinária, jaké metody se používají a kolik del...
Stále si myslíte, že je Vámi udělená záštita v souladu s morálními zásadami ministra životního prostředí? Vaše chování je ostuda a nehorázná arogance nerespektování svobody zvířat.
Děkuji předem za odpověď,
Delfíni
otočka o 360
musím říct, že jsem vždy obdivoval, co delfíny při těchto show dokážou a nikdy jsem se nezajímal o to, jak je toho docíleno. Zároveň jsem tuto show chtěl s nadšením navštívit.PO přečtení této petice a diskuze jsem dostal dost vnitřní facku a znovu se nad tím zamyslel. Více facek asi dostanu až po shlédnutí zmiňovaného dokumentu.
Zvířata a přírodu mám opravdu rád a kladu si otázku, jak to že jsem to u těchto vyjímečných tvorů nikdy takto neviděl.
DÍKY ZA VAŠÍ PETICI a SNAHU. OTEVŘELI JSTE MI OČI
Súhlasím so zrušením cirkusu Delfíni v Praze a moc si to želám.
Re: otočka o 360
dobrý den,
ani nevíte jak mě těší číst vaše slova. pokud byste měl i chuť se zapojit do protestů a i ostatní, co píší komentáře podobného typu, jate srdečně vítáni v naší skupině na facebooku
Hel vy co se to snažíte obhajovat
Re:
máte možnost založit si vlastní protest, nikdo vám v tom nebrání. přeji hodně úspěchů a pevné nervy :)
Petra
Re:
dáme vědět hned jak bude celý text dokonalý. děkujeme za podporu :)
Pravda
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: klidek
#38: POWER! - Re: Re: Re: Re: klidek
Fšechna zvřátka jsou jedlá!!!