Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Re: klidek
http://www.youtube.com/watch?v=V472PM26y4U
Posílám jednu ukázku, jak říkáte - přehnané hysterie - . Víte, Klídku, jste šťastný člověk, že Vás nic nerozhodí, ...ani násilí, krutost a bezohlednost..... Hlavně aby Vám to vydrželo. Možná, že když se bude něco takového týkat přímo Vás nebo Vašich bližních, změníte názor. Ale Vy teď zřejmě zastáváte spíš postoj "Nehas co tě nepálí"
Dobrý den Veroniko, písemná petice již byla předána, chtěla jsem se zeptat, zda tedy ještě pokračovat ve sbírání podpisů? Děkuji za odpověď.
Delfín v bazénu je jako člověk v koncentráku
(můj výtvor)
Podpisy
The Cove
!
Re:
#241: - Já mám na mysli i ZOO, to je stejným, i tam je byznys. Netvrďte že né!
Re:
sice nemuselo být takové oslovení ale máte pravdu, češi jsou prasata a ničeho si neváží , proto se stydím být čechem....
Re: Podpisy
#235: Veronika Szabo - Podpisy
Držíme palce, aby to pan Kaiser NEVZDAL! Přejeme mu hodně štěstí a pevné nervy! Aktivisti jsou sobci a lžou. Delfínci v Praze BUDOU!
Re: Re: Podpisy
Uvidime, cim se bude pan Kaiser vymlouvat na tiskovce, proc Vasi delfinci neprileti a predstaveni se konat nebude :) Dost se tesim... Vy ne? :) Po tiskovce se ozvete a dejte vedet, jak jste s jeho vymluvou spokojen/a... :)
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: blbosti
#225: Pingooo jen se chceš zviditelnit :-) i my , co jdeme na show tak nějaké to IQ máme ;-) - Re: Re: blbosti
O Vasem IQ bych dost pochybovala pane Pingoooo... JA svoje zviditelneni nemam zapotrebi, na rozdil do Vas.