Petice za záchranu porodnic v ČR
Re:
Naprosto souhlasím - narodily se nám tam dvě děti a v porovnání s jinými, velkými, porodnicemi, které teoreticky přežijí, se jedná spíš o penzion ve smyslu pohodové atmosféry, nemluvím o profesionální péči, o které zde vůbec nepochybuji. Ani jednou jsem si nepřipadala jako v nemocnici, ani jednou jsem si nepřipadala, že obtěžuji personál svými požadavky, ani jednou jsem si nepřipadala jako anonymní "kus" ve stádu. Zkrátka je velice smutné, že právě takové porodnice by měly být v budoucnu zavřené.
V této zemi máme "vzácný dar" zrušit nebo zlikvidovat vše funkční a kvalitní a podporovat nesmyslné aktivity.
Navrhuji zrušit současnou vládu. Jitka Boťánková
proč rušit něco zmodernizovaného a využívatelného zde na trutnovsku???Vždyť se u nás nejedná až tak o malou nemocnici-porodnici,děti se mají rodit a kam až k porodu ty maminy mají dojet?Kdo nerodil-neví...Velké nemocnice se přeplní a ne vždy jsou nejlepší v přístupu ....
This comment has been removed by the person who wrote it.
Jsem znechucená situací v naší zemi. Vláda na nás, kteří zde pracují, žijí a odvádějí daně, až nechutně šetří a na druhé straně rozhazuje a rozdává horentní finanční sumy na příkaz EU .... Toto je opravdu zvláštní hospodaření. Když jsme před lety cinkali klíčema, měli jsme raději s něma všechno pořádně zamknout, aby to naši politici nemohli rozkrást :-((. Každá porodnice - nemocnice, byť sebemenší je pro nás mnohem důležitější a potřebná než naši zkorumpovaní politici, vláda i s panem ministrem zdravotnictní ....
| This discussion has been closed. |