PETICE ZA ZÁCHRANU CENTRA ÚSTÍ NAD LABEM
Už je nás 780!!
Nepřihlášený uživatel#1 Dec 01, 2025, 04:05
Zdravím tak jsem vaši petici sdílel a hned přes noc tam naskočilo přes 100 podpisu tímhle tempem budete zachvilku na těch 1000 podpisech bude pak nějaký postup?
Nepřihlášený uživatel#2 Dec 01, 2025, 19:21
Odešlu to i mým známým. Vnučka se zná se synem tak vím co se stalo
Nepřihlášený uživatel#3 Jan 18, 2026, 21:05
Dobrý den,
ještě jednou vám všem moc děkuji za podpis petice a podporu.
Ve čtvrtek jsem byl kvůli petici pozván do Českého rozhlasu Sever. Jakmile bude rozhovor zveřejněn, pošlu vám na něj odkaz.
Aktuálně máme přes 1 500 podpisů, což je velmi silné, slušné a zároveň závazné číslo. Ukazuje to, že problém centra města trápí opravdu hodně lidí.
Na podzim nás čekají komunální volby, a právě jaro bude ideální čas začít téma aktivně otevírat směrem k zastupitelům města. Ústí nad Labem má jeden zásadní problém, který se sám nevyřeší – tristní stav centra města. Do toho počítám i oblasti jako je například střekovské nábřeží.
Město už musí konečně začít systematicky pracovat na obnově centra, nebo alespoň na jasném a realistickém plánu, jak této obnovy dosáhnout. Bez toho se nikam neposuneme.
Děkuji vám, že vám není stav našeho města lhostejný.
Jakmile budou další novinky, dám vědět.
s pozdravem Jakub Štráchal
ještě jednou vám všem moc děkuji za podpis petice a podporu.
Ve čtvrtek jsem byl kvůli petici pozván do Českého rozhlasu Sever. Jakmile bude rozhovor zveřejněn, pošlu vám na něj odkaz.
Aktuálně máme přes 1 500 podpisů, což je velmi silné, slušné a zároveň závazné číslo. Ukazuje to, že problém centra města trápí opravdu hodně lidí.
Na podzim nás čekají komunální volby, a právě jaro bude ideální čas začít téma aktivně otevírat směrem k zastupitelům města. Ústí nad Labem má jeden zásadní problém, který se sám nevyřeší – tristní stav centra města. Do toho počítám i oblasti jako je například střekovské nábřeží.
Město už musí konečně začít systematicky pracovat na obnově centra, nebo alespoň na jasném a realistickém plánu, jak této obnovy dosáhnout. Bez toho se nikam neposuneme.
Děkuji vám, že vám není stav našeho města lhostejný.
Jakmile budou další novinky, dám vědět.
s pozdravem Jakub Štráchal