PETICE ZA UZAVŘENÍ PSÍHO ÚTULKU V DOBRANOVĚ
tak aby bylo jasno, v útulku několikrát proběhla kontrola ze strany hygieny i MěÚ a žádné pochybení nebylo shledáno, vytvořila se tu skupinka lidí, která šíří nepravdivé informace a ted dokonce petici, jenom pro doplnění, já jsem odebrala z tohoto útulku celkem pět pejsků a vždy bylo vše v pořádku, jak lehké je kritizovat, ale těžké je jít třeba pomoci s venčením nebo nějakou korunou či krmením přispět, že?
jak může podepsat tuto petici člověk z Jihlavy, Brna, Ostravy, Plzně a celé republiky když ani neví kde Dobranov je, z České Lípy jsem zatím objevila jeden podpis, fakt skvělé, to svědčí o tom, že lidi jsou jen stádo, jeden něco podepíše a ten druhý nemůže zůstat pozadu, lidí přemýšlejte než něco podepíšete
Re:
Máte k těmto pejskům dokumentaci? Prošli tito pejsci karanténou? Máte opravdu PLATNÝ očkovací průkaz? Ptal se vás u předávání pejsků někdy někdo na to, kam pejsci půjdou a kontroloval někdy někdo, kam jste pejsky dala?
Re:
Jsem i pro změnu vedení měst a obcí, jež pejsky do Dobranova odkládají...
Re:
To že tam není město z okolí ČL neznamená že daný člověk je jen jeden ze stáda hloupých ovcí a neví kde Dobranov je.Může to naopak vědět uplně přesně mohl v okolí bydlet pak se odstěhovat a napsat tam jen město svého aktuálního pobytu nebo může mít v okolí chatu. A ikdyby ne media a sociální sítě jsou dnes tak rozšířené že není problém si o Dobranovském útulku něco najít.Takže výzvy o přemýšlení ostatních lidí bych nejspíš nechal na někom jiném .....
Re: Re:
Na Fb se ve skupinách vyzývá k podpisu petice. . . a lidi, jak stádo zvyklé klikat, "lajkují", podepisují, a věřím, že většina o problému zhola nic neví. Ale pro podporu skupiny - co by.
A protože text mě nijak nepřesvědčil, údajné články z tisku chybí, nemám důvod podepsat. Tož tak.
Re:
To, že nyní bydlím v Praze ještě nevypovídá nic o tom, odkud pocházím. Stejně tak spousta dalších podepisujicich.
Je to v téhle formě platné, nemusí to být písemná forma s vlastnoručním podpisem.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |